Vectra C comfort-elegance-edition arasındaki motor gücü farklarından anlayan varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TEXPOL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TEXPOL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
s.a arkadaşlar vectra c comfort-elegance-edition almayo düşünüyorum ancak motorun 1.6 olması ve kasanın ağır geldiği söyleniyor .... fakat bir arkadaşım edition aldı 1.6 ve 101 kv lık yani 135 beygire denk geliyor söylediğine göre varmı böyle bir durum comfortta yada elegance de...:rakir:

benim bildiğim öyle bir motor seçeneği yok fabrika çıkışı.

Bence de yok, 101 beygir yerine 101 kw yazılmış olabilir.

bence perfonmas sorunu yok ama tabı kasa agır dıyenler var bence yanlıslar hecbek bı araba degıl tabı ılk kalkıslar bıraz dusuk ama ondan sonra sana ıstedıgını veren bı araca model olarak elagance cunku daha donanımlı ve ozellık acısından fazla edısıtıon da 1.6 84 kw war onun uzerındekı kwler daha yuksek motorlu araclarda dıye bılıyorum

s.a arkadaşlar vectra c comfort-elegance-edition almayo düşünüyorum ancak motorun 1.6 olması ve kasanın ağır geldiği söyleniyor .... fakat bir arkadaşım edition aldı 1.6 ve 101 kv lık yani 135 beygire denk geliyor söylediğine göre varmı böyle bir durum comfortta yada elegance de...:rakir:

Aynı dönemde üretilmiş donanım paketleri arasında 1.6 motorlar için güç farkı yok. Arkadaşının motoru da 135 bg olamaz, öyle bir 1.6 motoru yok vectra'nın. Motor kodunu yazarsan daha net bilgi alabilirsin.

elagance ve comfort 1.6 arasında motor yönünden hic bir fark yok hepsı aynı 1.6 107 beygir editionlarda yazılım farkı ola bılır onu bılmıyorum

makyajlı kasalar 105 bg makyassız kasalar 101 bg. donanımlar arası bg farkı yok...

Geri