Vectra c cam buğulanma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRALBEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KRALBEY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracımın camlarında aşırı şekilde bugulanma oluyor. Ön cam bugu çözücü dügmesine basıyorum baya güçlü şekilde camlara hava üflemesi oluyor ama bugu çözülmüyor. Kaloriferimin ısıtmasında ve hava üflemesinde hiçbir sıkıntı yok ama cam bugusu çözülmüyor. Aracımın bütün camları hemen bugu yapıyor. Kışın arabayı kullanmak baya sıkıntı veriyor bu yüzden. Yardımcı olursanız sevinirim...

Dahili sirkülasyon açık olabilir eğer açık ise buğuyu çözmez.Buğunun çözülmesi için havanın dışarıdan gelmesi lazım.

Dahili sirkülasyonu kapalı. Teknik olarak bir arıza var ayarlar olarak herşey dogru konumda. Dışarıdan hava alma yerleri mi tıkalı bilmiyorum

camın önündeki torpidoyu markasız parlatıcı temizleyici bişeyle sildiyseniz ondan kaynaklandığını duymuştum o parlatıcı camı sürekli buğ yapar

sıcak hava geldiği halde buğu çözülmüyorsa camda yanlış bir ürün (kalitesiz buğu önleyici, parlatıcı vs.) kullanılmış olmalı. camı içten temizlemeyi deneyin.

Aracı mars konumuna getirin ve sirkülasyon tuşuna basın torpido tarafından ses gelmeli gelmiyor ise o bozuktur.

kalorifer peteğinde kaçak vardır büyük ihtimalle,bende de aynı sorun vardı petek çatlamış,değişimden sonra düzeldi

Bu konuyu acmisken bir seyde ben sorayim soguk havada uzun yolda sicak havayi direkt cama veriyorum sikulasyon kapaniyor ancak arac icine muthis bir soguk hava giriyor.bi yerleri kapatmam gerekirmi yoksa bu bir ariza mi

Aracın dahili sirkülasyonunu açıp kapatan motorun dişlileri kırılmış dahili sirkülasyon o yüzden açık kalıyormuş ve bugu yapıyormuş. Bugun dişlileri degişti ve düzeldi. teşekkür ederim...

kalorifer peteğinde kaçak vardır büyük ihtimalle,bende de aynı sorun vardı petek çatlamış,değişimden sonra düzeldi

benimde aracımda buğulnama sorunu var herzaman buğulanıyor camıda oldukça iyi temizliyorum yine buğulanıyor. birkaç gündür hava kanallarından duman geliyor beyaz kokusuz bir duman.

Geri