Vectra C angel eye halka

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efeksk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efeksk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşalr bn aranızda yeniyim.vectra aldım 2,el 2004 model fakat bna araç çok sade geliyor ilk olarak farlara angel eye halka takmak istiyorum.bu mümkünmü?ekstaran farlara ne yapabilirm daha.ayrıca arka tampon marşpiyeri nerden bulabilirm çift çıkışlı.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.eğer siznde aracı görsel olarak güzelleştirmeye yönelik yardımcı olursanız sevinirim ama makul olsun malum öğrenciyiz:)

Dostum kurallarda da belirtildiği gibi kendini tanıtman lazım ilk önce daha sonra sana gerekli yardımı yaparız.

bu tanıtma işlemini nası gerçekleştiricem ki

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=1198

hoşgeldin...bu link yardımcı olacaktır sana..isim yaş şehir falan belirtmen gerek...istersen özelden mesaj atarsın bana elimden geleni yaparım..ama önce tanıtım...

arkadas kendını tanıttımı bılmıorum ama soruyu yıneleyecek olursak vectra c ye angel eye far nerden nasıl temın ederız nasıl olur ben daha once gormedımde :)

şu sonradan içine konanlardan al bide siyaha boyat mis gibi oldu

bide kendin ypıyosun bildiğim kadarıyla hemde jaluzi perdelerin kapama çubuğundan yapıyolar önce kesiyolar uzunluk boyunca enine çiziyolar hafif ısıtarak büktükten sonra uygun ampulleri vtakıp farın içine montaj ediyolar.Gayet güzel duruyo

Son düzenleme:
resim atarbilir misin jaluzi he_??süpermiş yaw...resim olsun yaw merak ettim şimdi...

valla baksana adam güzel yapmış be.

http://vamp.darkravers.net/cpg/thumbnails.php?album=65

aslınada bakma internette baktım burada yaptıracam plaketleri arka stopları komple ledli sistem yapmayıda düşünüyom....
Kendin yapınca zevki gerçekten başka oluyor motordan biliyorum :D

helal olsun tabiki de ben adam madem o akdar uğraştın açtın farı güsel bi renk koysaydın ya...belli bile olmuyo..
o deil de ben arabaya yapmaya çalışsam benim farlarda en ufağından bi ovallik bile yok nere koyacam o halkayı_??

Geri