28 Mar 2007 #1 scout Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Ocak 2007 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Şimdi servisten geliyorum. Aracımı Opis te 30.000 km bakımına soktum. KDV dahil 354,46 YTL. Umarım son yetkili sevis ziyaretim olur...
Şimdi servisten geliyorum. Aracımı Opis te 30.000 km bakımına soktum. KDV dahil 354,46 YTL. Umarım son yetkili sevis ziyaretim olur...
28 Mar 2007 #2 masques Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Şub 2007 Mesajlar 265 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 niye son ziyaretim olur dedin yav :S hiç sıfır araba almadım ondan pek bilgim yok çok yüksek bi rakammı piyasaya göre ?
niye son ziyaretim olur dedin yav :S hiç sıfır araba almadım ondan pek bilgim yok çok yüksek bi rakammı piyasaya göre ?
28 Mar 2007 Konuyu Başlatan #3 scout Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Ocak 2007 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 masques' Alıntı: niye son ziyaretim olur dedin yav :S hiç sıfır araba almadım ondan pek bilgim yok çok yüksek bi rakammı piyasaya göre ? Genişletmek için tıkla ... Aracımın garantisi ekim 2007 ye kadar devam ettiği için yekili sevise gittim. Muhtemelen özel serviste bu fiyatın yarısına halledebilirdim.
masques' Alıntı: niye son ziyaretim olur dedin yav :S hiç sıfır araba almadım ondan pek bilgim yok çok yüksek bi rakammı piyasaya göre ? Genişletmek için tıkla ... Aracımın garantisi ekim 2007 ye kadar devam ettiği için yekili sevise gittim. Muhtemelen özel serviste bu fiyatın yarısına halledebilirdim.