vectra c 2.0t arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam eğer değişen ve boya takıntınız yoksa 2005 modeli var, tertemiz duruyor.

Aynen Abi, Ahmet haklı :good:

Yani 10 bin tl lik ne hasarı olabilir ki ya da ne oldu da kıymet +10 bin fiyat gördü :confused: Belki de hacizden çıkmaydı ve galeri de 15 alıp 25 e satacak oldu...Bizler gibi bu araçların hastası olanlardan biri çıktı aracı aldı şimdi de keyfini sürüp satıyordur...yani bir tarafta 2005 model sunroofundan jantına koltuk ısıtmasından cdc40 operasına,renk kombinasyonundan SPORT tuşuna kadar donanım ve 2.0 T motor...Diğer tarafta ne olabilir ki?Önden darbeli olsa tampon ve farlar değişmiştir..Olsa olsa hava yastıkları sorunlu olabilir..Eğer hasarı büyük değilse alınır neden alınmasın...Şimdi her şey görülüyor tramerden e devletten plakadan...Çalıntı değil ya :D

Bej döşemeler hariç çok tatlı araba, bunun simsiyahı, hatta döşemeleri bile maden kömürü renk kodlu olanını 32 liraya verdiler. 90bin kmdeydi asıl onu kaçırdı hamza abi, damarına basayım :D

Abi zamanında 25 istenen araba şimdi nasıl 35 eder ya :D

3 sene önce 20e sattığım araba şimdi 25den aşağı yok :( astra g njoy 2004

Ayrıca galeri ucuza satabilir. Bazen kelepir düşürüp hızlı satabiliyorlar. Vectra c dizel 140binde. Modelini bilmiyorum ama arkadaşın akrabası galerici 19a alıyormuş tam hacz varmış üzerinde alamamış. Acil nakit ihtiyacından satmaya çslışıyor vatandaş demekki. Aynı elemana honda civic 2008i 22 ebırakıyorlarmış. Bunlar daha 2-3 aylık mevzu birde ;)

Dedim düşerse haber et uçar gelir alırım böyle kelepir. 2-3 galericiye bırakmaya razı olurum böyle arabalarda

Geri