vectra c 100 bg performans

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalavac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yalavac

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar merhaba bende 2004 vectra c var ancak araç 100 bg olduğundan dolayı uzun yolda istediğim verimi alamıyorum aracın performansını nasıl yükseltebilirim yardımcı olurmusunuz.

hoşgeldiniz... forum kurallarını okumanızı tavsiye eder imza(signatür) ayarlarınıza adınızı soyadınızı yazmanız mecburidir aksi taktirde uyarı alıp konunuz kilitlenebilir...

once kendınızı foruma uygun sekılde tanıtmanız gerekıyor aksı takdırde mesajınız sılınır
ad soyad
adres
meslek
yas
cınsıyet
hangı takım
nerelısınız
..
..
...

ad soyad suleyman yalavac
adres izmir - bornova
meslek memur
yas 28
cınsıyet e
hangı takım TÜRKİYE
nerelısınız izmir

Tesekkurler daha ilk mesajımdı yeni yeni öğreniyorum işte..

Hoşgeldiniz öncelikle
Araç lpglimi ?
Bendede aynından var. uzun yolda çok yüklüylen çıktığım rampalar harici memnunum.
benzinli ise 97-98 oktan , lpgli ise aygaz euro lpg deneyebilirsiniz..
Chip, filtre değişimi, performans buji v.s. için teknik servis kısmını biraz karıştırabilirsiniz..
not: imzada isim soy isim yeterli diğer bilgileri üye arşivi kısmında kendinizi tanırtırken yazarsınız.
üye arşivi: http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=1198
imza alanı: http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=11251
bu linkler yardımcı olacaktır

Tesekkurler. Yok lpg taktırmadım bende rampalardan şikayetçiyim sürekli İzmir - Ardahan gidiyorum artvinden sonra surekli rampa çıkıp iniyorum ve çekmiyor aracı dusuk viteste zorlamak zorunda kalıyorum chip taktırmam yeterli oluyorsa super arac tam uzun yola gore oturaklı ve sağlam.

Tek başına chip bizim motorlara 5-7 hp arası verir sanırım, rampada biraz fark eder. Benim için bir problem yok düşük vitese alıştım :)

tak bi turbo canavar gibi olur:D

bütçe nedir ona göre tavsiye yapalım

bütçe önemli deil arabayı uzun süre kullanmak istiyorum o yüzden masraftan kaçınmam

Geri