turbo selenoid valfi arızası......
kesinlikle katılıyorum...:bir:
turbonun hortumlarını turboyuda temziletmenizi öneriim başıma geldiğinden biliyorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
turbo selenoid valfi arızası......
haydi hayırlısı inşallah manfiolt kulaklarında sorun yoktur temizleme ile sorun gider...Müjdeyi bekliyorumAz önce sanayiden geldim. Sorun Emme manifoltundanmış. Arabayı bıraktım akşam üzeri alırsın dedi manifoldu ve EGR yi temizliyecekmiş. Yarında enjektörleri temizleticem. EGR ve manifold temizlemeye 150 TL istedi enjektör temizliğined de 200 Tl dedi TEkirdağ Nil Dizel diye bir firma. Bakalım değişiklik olacakmı. Eğer bir değişiklik olmazsa Manifoltun valflerini ve EGR yi komple değiştiricem. Umarım düzelir yoksa bana pahalıya patlıyacak![]()
haydi hayırlısı inşallah manfiolt kulaklarında sorun yoktur temizleme ile sorun gider...Müjdeyi bekliyorum![]()
turbo bıcak mekanızması sıkısmıs olma ıhtımalı yuksek,selenoıd valf arızası olsa kalkıstada zorlanır araç...turbo wasgate hortumunun emiş yapıp yapmadıgını kontrol edin..