vectra c 1.6 comfort wv caddy 1.9tdi kombi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ismailll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ismailll

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ya arkadaşlar caddy 1.6 comfort vectrayı geçermi hadi kalkışta biraz fark attı ya sonrası caddy çok iddalı oleki araca bindin biraz tırstım açıkçası yarışmaya bide idda olarak 1 depo yakıt olunca:d lütfen yorum yaparmısınız şehirler arası yolda yaklaşık olarak 5 km gidecez ilk varan kazanır hesabı ne diyosunuz_??? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
mesafeyi arttırırsan kesin vectra kazanır..... ayrıca 1.3 vectra yokki sanırım yanlış yazdın ama yinede iyi bir şoförle vectra diyorum

caddy

walla ben caddy kullandım dsg şanzıman. en fazla 155 diyo araba ve öyle aman aman da bi ivmelenmesi yoktu bence vectra...

bencede gökhan kardeş mesafe uzun ama cady kullananlarda acaip iddalı utanmasam çaktırmadan nos falan bağlıyacam:D

caddy kullananlar şunun için iddalılar.Ticari niyetle alıp ya da araç geniş büyük diye alıp birazcık otomobil konforu byldukları için hız ve yol tutuş konusunda da iddalı olabileceklerini sanıyorlar olay bence bu ama sen vectranın deposunu doldurturken beni hatırla:))

neden yakıt çokmu fazla opelde

hayır bir depo benzinine iddaya girmişsiniz ya o bakımdan dedim:)) ödülü alırken yani:))9

Yol Boş Olusa Caddy Tozunu Yutar
Ama Ben Yinede Yarişma Olayina Karşiyim
Hem Senim Hemde Başkalerinin Can Güvenliği önemli

bunlar tehlikeli işler, o beş km içindeki diğer sürücüleri ve yolcuları da düşünün.

Geri