Vectra + BRC sistem ilk intibalar ve bazı sorular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cberi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cberi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Yine ben..
Şimdi depoyu (LPG- 60 ltlik) fulleyip(65 YTL) 235 km yaptım.İçerideki 4 ışıklı sistemde tek yeşil ışık kaldı ve sürekli yanıyor.(göz kırpmıyor biterkende kırmızıya dönüyormuş galiba)
Bagajda tankın ölçeğine bakıyorum daha yarım depo var gözüküyor.Bu ikisi senkronize çalışmıyor mu acaba?
Eğer öyle değil ise çok yakacak LPG yi de yaw..:cry: .
Şimdi bir İnegöle çıkacam.Bakalım ne olacak.Hep şehir içi dolaştım.
1 depo bitince yine gel dediler.
BRC kullananların yorumları ricası ile

ya sen bu ısık sıstemıne vede depo uzerındekı samandıraya fazla aldırıs etme yanılma oranları yuksek. benden bu kadar kullanan arkadaşlar anlatsın

bazen de depo yarım iken ışıkların hepsi yanar. ama dediğin gibi olmadı bende hiç. 65 ytl lik gaz ile en az 450 km yapman lazım bitmesi için. bu durumda ışıklar yanlış demektir.

Benim depo en ufaklardan 39-40 arasına doluyor 220 km. şehir içi yol yapıyorum. 6 ay oldu taktıralı 2.program attıklarından sonra yakıt bu duruma geldi çok memnunum en iyiside hiç arıza ışığı yakmadı.

depo ve ışıklara aldırma tahminen gidecegi km.bilirisn ona göre doldur gazını...onlar düzenli çalışmıoyr araçın kasislere çukurlara girmesinden bile etkileniyor...Sorun degil ben arızalı kullanıyorum...

İnegölden döndüm
km 331 km oldu.Halen tek yeşil ışık yanıyor.
Depo göstergesi biraz azaldı.
Yol bilgisayarı 100 km de ortalama 10.7 lt gösteriyor
Dur bakalım ne olcek.......
selamlar

Depo üzerindeki gösterge ile ledlerin ölçümü farklı olabilir.Mesela kendi aracımdan biliyorum,kırmızı ışık yanıyo bitmek üzere iken ve eğimli bi yerde durduğum zaman 1 hatta bazen 2 ışık gösterebiliyo.O yüzden sen o ışıklara falan takılma.Depoyu fulle ve bitene kadar git.Sonuçta yaptığın km ile aldığın lpg yi oranla.En sağlıklısı bu ... :good:

lpg ile litre olarak daha az harcamayı beklerseniz sonu hüsran olur. benzinle ne harcıyorsanız, 1-2 litre daha fazlasını lpg ile harcarsınız. o yüzden, depoya koyduğunuz lpg ile gittiğiniz yolu hesaplayın. yol bilgisayarına güvenmeyin pek. mesela bizimkisi yanlış ölçüyor lpg ile.

ledler çok sağlıklı çalışmıyor özellikle full ken ve tek ışık kaldığında daha çok km yapıyorsunuz. En güzeli km sıfırlayıp yaptığın km yi görüp ona göre davranmak ilk deponda aracı biraz devirli kullanmanı tavsiye ederim

herkese teşekkürler

whiteman dediğiniz gibi yapıyorum şu an.:)
Sonucu sizlerle paylaşacağım.:cool:
İyi ki bu forum var he.....:pon:

Geri