Vectra & bora

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bacadir68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
site uykudamı hiç yaratıcılık yok...trafikte hiç mi böyle şeyler başınıza gelmiyor...?

Trafiği ve kendi hayatımı tehlikeye atmaya hiç gerek yok.Bu tip hareket yapanları kendi haline bırakıp,gölgesiyle yarışmaya çalışmasını izlemek çok daha zevkli.

Trafiği ve kendi hayatımı tehlikeye atmaya hiç gerek yok.Bu tip hareket yapanları kendi haline bırakıp,gölgesiyle yarışmaya çalışmasını izlemek çok daha zevkli.

yarışmaktan yada tehlikeli hareket yapmaktan bahsetmiyoruz sadce kırmızı ışıkta dururken durumdan bahsediyoruz...dururken hayati tehlike nasıl olcak bilemdim...trafik kurallarına aykırı bir durumda yok ayrıca...

Neden bahsettiğini anladım,ben de ne yapacağımı yazdım.Daha açıkça yazayım istersen;Muhattap almaya dahi gerek yok,kendi kendine gazı verir ve çeker gider.

Neden bahsettiğini anladım,ben de ne yapacağımı yazdım.Daha açıkça yazayım istersen;Muhattap almaya dahi gerek yok,kendi kendine gazı verir ve çeker gider.

ben sizide anlıyorum bu sizin fikriniz saygı duyuyorum...biz işin biraz gırgırına eğlencesine düşünüyoruz...

Bu kadar muhabbetten sonra inşallah fıs bişi çıkmaz :D

Bende bir fikirde bulunayım, adam size bakarken yeşil yanmış gibi yapıp elemanı kırmızıda mı yürüttünüz..?

Son düzenleme:
Eğer arkamda araba yoksa o gaz verirken geri vitese takar ve 5-10 metre kadar geri giderim orda dururum :) Anlar herhalde oda ne demek istediğimi :D

ibrahim siz ne yaptınız yazsana kardeşim meraktan çatlatacakmısın bizi :)

Geri