Vectra B2 Sorun:S

X16XEL olması lazım motor kodu

dostum aynısı bendede oluyordu egr yi değiştirdim ve düzeldi.

ArabamLa 5-6 devir arası kullanıyorum. daha sonra boşa attığımda Stop ediyor :( Bu Sorun Neyden KaynakLanıyordur? ve ya daha öncesize de bu sorun karşınıza çıktı mı ? AciL Yardım...
aynı sorun gecen sne bendede vardı.. gaz kelebegini temizlettim gecti..şimdi yine yapmaya basladı rölanti ayarlayıcı bozulmus.. temizlet düzelmezse rölanti ayarlayıcıya baktır

ÖncelikLe GörüşLeriniz İçin hepinize TeşekkürLer. Sorun Enjektörden KaynakLanıyormuş. Tech2 ye bağLattık Enjektör Yağ TopLamış 1 Parmak KaLınLığında. Sorun Halloldu Şimdi 7 bin de vites atıyorum hiç bir sorun yok. Hepinize TeşekkürLer. iLginiz İçin. :)

bence o kadar öttürme arabayı hiç gerek yok

tech2 nasıl bir arıza verdi?

Enjöktörde Göstermiş Arızayı. Yeni Sahibi Götürdü Aracı. BağLatmış biLgisayara. Enjektörde göstermiş Arızayı. AçmışLar bi parmak kalınlığında yağ topLamış. Araç Bendeyken Kavga etmiştik UstayLa o zaman yaptırmamıştım. Şimdi PatLak verdi :)

ya sattınmı aracı?
egzantrikleri bana verseydin bari
veya bana bi yol göster egzantrik için

Aracı Zaten Satmıştık. Yeni Sahibi Yakın bi abim oLur. Ondan aLıp geziorum sürekLi hasret gideriyorum. Egzantrik işine geLince AnLamadım ne egzantrik i?

tmm sorun yok aracları karıştırmışım forumda bi arkadaş vardıda onunla konuşmuştuk.

Geri