Vectra B

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan piyanist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

piyanist

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar benim bir sorum olacak aldigim dan beri arabanin arkasindaki sesleri kesemedim.en az üc dört yerindeki parcalari degistirdim.ama türkce adini bilmiyorum.birazi gecti ama yine lak luk ses var.duz yolda giderken bile yoldaki en ufak püruz den ses geliyor iceriye.acaba arka amartisorlerin altina veya uzerine takilan ses yapacak bir parca varmi en son o ihtimal kaldi sanirim.

ilk aklima gelen , domlager yi kontrol etmeni öneririm. zamanla lastik eskiyip fonksionunu yitiriyor.

degisen parcalar neler?

semih türkçe konuş:) domlager ney:) arkadaşım viraj kol lastıklerıne baktırmanı ve oynak burçlara baktırmanı şiddetle tavsiye ederım

semih türkçe konuş:) domlager ney:) arkadaşım viraj kol lastıklerıne baktırmanı ve oynak burçlara baktırmanı şiddetle tavsiye ederım

musa çok iyi oldu valla paylaşımın bende amortisörlerden şüpheleniyordum şiddetle ama sanırım lastikler özelliğini kaybediyormuş ayrıca önlerdede gıcırdama vardı oda lastiklerden çıktı ama daha değiştiremedim ne kadara malolur bu? yani lastik değişimi falan

musa çok iyi oldu valla paylaşımın bende amortisörlerden şüpheleniyordum şiddetle ama sanırım lastikler özelliğini kaybediyormuş ayrıca önlerdede gıcırdama vardı oda lastiklerden çıktı ama daha değiştiremedim ne kadara malolur bu? yani lastik değişimi falan
sabahları sogukta gelen gıcırtıyı dıyorsan normaldır gerek yok onu degıstırmene.
arkadan gelen sesse en çok vıraj kol lastıklerınden pahalı bırsey degıl sonucta lastık ıkısı 10 ytl tutar tutmaz.

arkadaslar viraj kol lastiklerini degistirmistim.hakkatende sesin birazi kesildi.sonra oynak burclari degistirdim.ama hala ses tamamiyle kesilmedi.lak luk lakluk devam ediyor.ama azaldi.baska ne olabilir

arkadaslar viraj kol lastiklerini degistirmistim.hakkatende sesin birazi kesildi.sonra oynak burclari degistirdim.
bunuda ben anlamadim. :) bana almanca-Türkce otomobil parcalari sözlügü lazim sanirim.

Geri