Şehir içinde bariyere girmiş araç denizlide, şehir içinde ne kadar hız yapılabilir sen düşün artık. Kangoo zaten hayatım boyunca binmek istemediğim bir araçtır, laguna hariç renault düşünmüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vectra'nın hava filtresi arka camdan mı çıkmış bana mı öyle geldi.. Böyle bi kazayı, Allah düşmanımın başına vermesin...
Citroen Berlingoyla ilgili olarak; bu kazada airbag açıldı mı onu merak ettim Aykut bey?
kazalarda aracın hasar oranı çok değişken bir durum bence. o an ki hıza, o an ki ivmeye, o an ki ağırlığa, objeye çarpılan açıya vb. bir çok faktöre göre aracın hasar oranı değişiklik gösterebilir diye düşünüyorum.
ankara gazi mahallesinde silahtar caddesinde yapmıştım kazayı 140 km hızım vardı gece,bu vectra nın da hızı oldukça yüksek olmalı başka şekilde bu hale gelmesi zor
bu vectra ne hale gelmiş yaa bakınca şok oldum. bu araba süratli olmazsa bu hale gelmez. ş.içi ne kadar hız yapar demişsin ama yeri geliyo ben 100 km rahat görüyorum ş.içinde. bu vectra hızlı olmazsa bu hale gelemez ben pek ihtimal vermiyorum çünki hakikaten sağlam araba renault gibi plastik değil yaaa...