• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Vectra b Yağ tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkay1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkay1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımın yağ değişim zamanı geldi. Yağı servisete değiştirmiştim gm nin ucuz olan yağlarından 10W 40 koymuşlardı. Aracımda motorsilk te kullanmıştım. Ben bu yağdan pekte memnun kalmadım işin doğrusu. Şöyleki araç sesli çalışıyor. Şimdi ise Castrol magnetec düşünüyorum ayrıca bor power kullanacağım. Tavsiyeleriniz nedir?

Castrol magnetec 10-40 ya da mobil süper s 10-40...

Çok önce açtığım konuyu tekrar dile getirmek istiyorum. Çünki Aracımın yağ değişim zamanı tekrar geldi. Gm den sonra Castrol kullanmıştım şimdi ise Mobil düşünüyorum. Ayrıca Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Forumda pek paylaşım olmuyor galiba. Gözlediğim kadarıyla sorunu olan herkes sorununu yazıyor fakat tam doyurucu bir cevap alamıyor. Baksanıza araç için yağ tavsiyesi istedik tık yok!

ben castrol magnatec 10/40 kullanıyorum memnunum,,borpower da koydum...yanlız borpower da performans pek artmadı gibime geliyo ama yakıt tasarrufu olayı doğru galiba,aynı gazla daha fazla yol yapıyorum sanki

10-40 magnatec kulanyorun ve memnunum özelikle de kışın tek marşta alyo bu gün aldım 4 lt ya deyşimi geldi de 55tl filitre de 5 tl

Castrol magnatec 10 40 .

valla sanayideki ustalarım bana her zaman opelin kendi yağlarından uzak dur diyor.çok çabuk eriyip gidiyormuş.

yarı sentetik yağ yarı sentetiktir gm castrol aynı.tam sentetik alın ne olursa olsun

Geri