Vectra B xenonlar hakkında bir soru ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vvasp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vvasp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar;
Bilirsinizki cdxlerde xenon far var.marşa basmadan önce farları yakıp sonradan arabayı calıstırdıgımızda mercek kendini ayarlıyor. Buraya kadar sorun yok.Muayenede bu farların seviye ayarlarından bahsettiler dün aksam bende actım farları duvara karşı,bagaj tarafından aşagıya dogru bastırdım ışık merkezi yukarı kaydı ki ben aşagı inmesini beklemiştim inmedi. Biraz beklemekmi gerekiyor ben 2-3 sn tutmuştum yoksa seviye ayarlarımı bozuk yoksa ben yanlışmı biliyorum ?
Saygılar Hayırlı Cumalar.

:o :rolleyes: :confused:cevap :confused: :rolleyes::o

sensör 2-3 saniyede algılayamaz. bir 10 saniye geçmesi gerek 10 saniye sonra aşağı indirir.

Eyvallah Hocam Deneyeceğim Bunu en Kısa Zamanda.

cdx lerde farı açıp sonra marş yaparsanız ya far ayarlayıcısını elinize alırsınız yada yol bilgisayarında sürekli check yazısına alışırsınız .Sakın denemeyin bence

cdx lerde farı açıp sonra marş yaparsanız ya far ayarlayıcısını elinize alırsınız yada yol bilgisayarında sürekli check yazısına alışırsınız .Sakın denemeyin bence

Evet katılıyorum aaa bu neymiş diyip ikide bir yapılmaz ama çalışıp çalışmadığını görmek için nadiren yapılabilir sanırım :D

Far ayarının otomatik çalışması için hem ön ve arka süspansiyon yüksekliği arabanın hızı da faktördür. öylece arabayı esneterek göremezsiniz farkı. çok basitleştirilmiş bir sistem değildir.

Far ayarının otomatik çalışması için hem ön ve arka süspansiyon yüksekliği arabanın hızı da faktördür. öylece arabayı esneterek göremezsiniz farkı. çok basitleştirilmiş bir sistem değildir.

Bu tarz mercekli farları seviye ayarları agır kusur gösterecekler anlatmak istedigim,ayarlanıp ayarlanmayacagını muayenede nasıl yapacaklar ?

muayene sırasında mercekli farın yüksekliğini kendisinin ayarladığını bilen eleman varmı ki? :maden: şahsen bana denk gelmedi :D

sen standart far ayarı yaptıracaksın herhangi bir far ayarı yapan serviste kaput açıkken standart ayarını yapacaklar tornavida alyan ile.
sonrasına muayene istasyonu karışmaz geçersin muayeneden

Geri