Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar arabam 2000 model vectra 2.0 cd arabamı 2-3k rölantide bekletince gaz pedalının ordan tısss diye bir ses geliyor istop ettikten 2 dk sonra da susuyor bu ne demek
Düşünüyorum da sesin yerinin tarifi pek doğru değil gibi, ses içerden mi geliyor? Orada tıslayacak birşey yok sanırsam. Kalorifer devresi var, kalorifer kapalıyken tıslıyor mu bakın? İhtimal vermiyorum ama Belki elektronik karttan çıkan bir sestir.
o ses cam suyu şişesinden geliyor olmasın? benim basıma gelmişti aynen bahsettiginiz gibi tısss diye bi ses yapıyodu stop ettikten bi kac dakika sonra kesiliyodu..hava yapmıs oyuzden tısslıyomus kapagı actık boyle lastik indirir gibi bi kac saniye tısss ladı ama bidaha o sesi yapmadı.
o ses cam suyu şişesinden geliyor olmasın? benim basıma gelmişti aynen bahsettiginiz gibi tısss diye bi ses yapıyodu stop ettikten bi kac dakika sonra kesiliyodu..hava yapmıs oyuzden tısslıyomus kapagı actık boyle lastik indirir gibi bi kac saniye tısss ladı ama bidaha o sesi yapmadı.