vectra b tirteme

mustafa43

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar ve sayın ustalar vectra b kasa aracımda 60 ile 80 km hızla giderken direksiyonda titreme sallanma oluyor sürat artınca sanki biraz daha azalıyor bunun için defalarca balans ayarı yaptırdım halen sorun devam ediyor en son gittiğim rot balansçı dediki lastiklerinin birinde tel kırılması var ondan yapıyor lastiği değiştirmen gerekir dedi ne kadar doğru bilmiyorum bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.

Tavsiyem ön cantları arkaya tak bak bakalım düzelme varmı? düzelme yoksa aks aksamlarında problemde yoksa aks mili olabilir

jantları değiştirdim o dediğinizi yaptım ama nafile

mustafa abi lastiklerden yapar onu balansız çok kullanıldıysa lastik tabanında farklı oranlarda dişler yenir balansa girincede yenen dişlerin yere teması tam olmaz oda hızlandıkça titreme yapar.

mustafa abi lastiklerden yapar onu balansız çok kullanıldıysa lastik tabanında farklı oranlarda dişler yenir balansa girincede yenen dişlerin yere teması tam olmaz oda hızlandıkça titreme yapar.
lastikleri önle arkayı paralel değişmiş yani lastiklerin hepisindede aynı sorun olmaz sanmam.

jantları değiştirdim o dediğinizi yaptım ama nafile
Mustafa Bey,
tekrar yazıyorum eğer aks aksamlarında sorun yoksa rot başları vs. o zaman aks milinde sorun var...hatta bilye bile olabilir onun için bakan usta aracı kaldırsın iyice direksionu cevirerek sağına soluna boşluğuna baksın

Lastikler atıksa yapar, jantlar yamuksa yapar, motor kulaklarında problem varsa yapabilir.

değerli arkadaşlar bilgileriniz için çok teşekkür ederim bişekilde bulacağız neden kaynaklandığını bulduğumda nedenini yazarım

değerli arkadaşlar birde klimayla ilgili bi sorun var onu sorayım havalar ısınıyor diye klimanın gazını ölçtürdüm içinde 450gr gaz var yani 450gr daha konması gerekiyor dedi usta arabayı çalıştırıp klimayı açmamı istedi açtım ama fan devreye girdi fakat klima motoru çalışmadı oyüzden gaz basılamadı bu neden kaynaklanır.birde klimanın çalışması nasıl ECO düğmesi yandığı zaman benim bildiğim klima devre dışı eğer ECO düğmesi sönükse klima devrede değilmi

Son düzenleme:
1:cd safe code 2: dijital klima kalarifer üflememe 3:100 km üzeri titreme

1:Cd changer safe problemi: Aracımın changer cd safe yazıyor aracı alırken bana verilen kodu giriyorum yalnış diyor 5 hakkım kaldı bu durumu nerede çözebilirim maliyeti ne olur?
2:Dijital klima problemi: Dijital klimada eco tuşuna basıp sıcaklığı 27 C'ye ayarlıyorum çok ılık üflüyor problemim ne olabilir maliyeti ne olur?
3:100 km üzeri titreme problemi: Aracım 100 km üzerine çıkınca düm düz yolda hafif titremeye başlıyor hızlandıkça birazdaha artıyor 140 km lere doğru. diyeceksinizki balans filan onu yaptırdım.birde hafif lakadan geçinçe lakırtı yapıyor nerelerden olabilir maliyeti ne olur?

Geri