Vectra b tesisat ankara eskişehir

Mustafa uğraşma derim. Başka da bir şey demem. Sadece harcadığın para ile kalırsın dert sorun aynen kaldı yerden devam eder. Boşuna harcanan para ve zaman başka bir şey değil. Şimdi bir çok usta ben yaparım der sonra içine iyice eder. Sonra çıkar bu araçlar da anca bu kadar oluyor elimizden başka bir şey gelmez der. Sen bilirsin... istiyor isen yaptır. Ama umut besleme.
Anladım teşekkürler zaten 2 -3 ay sonra satmayı düşünüyoruz

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 sene önce bende komple değiştirmiştim tesisatı. Yeni kablo çekiyorlar. Set iolarak sıfır tesisat yok bildiğim kadarıyla. O zaman 200 tl almışlardı. 750 çok gibi. Vectra yı satıp astra aldığım zaman yani yine 5 sene önce baskı balata değişim işçiliğine 100 lira vermiştim. Aynı ustaya arkadaşın arabasına aynı işlemi yaptırdığımızda 170 tl istedi. 5 sene içinde baskı balata değişiminde 70 tl oynadiysa kablo yenileme de en fazla 300 350 olması gerekir. Baska yerlere de sorun bence.

Satacaksan hiç dalaşma çalıyı dolaş gitsin. Yok bineceğim diyorsan o başka sıfır tesisat olayı varmı bilmem orjinal soket bulmak zor. Gevremiş birbirine girmiş kablolar elden geçiyor soketlerdeki kopuklar ekleniyor bu arada belirlenen arızalı sensörler değişiyor mesela eksantirik devir sensörü gibi. Dediğim gibi bu işi yapan az bildiğim 500 tl gibi bir rakam alıyor

Satacaksan hiç dalaşma çalıyı dolaş gitsin. Yok bineceğim diyorsan o başka sıfır tesisat olayı varmı bilmem orjinal soket bulmak zor. Gevremiş birbirine girmiş kablolar elden geçiyor soketlerdeki kopuklar ekleniyor bu arada belirlenen arızalı sensörler değişiyor mesela eksantirik devir sensörü gibi. Dediğim gibi bu işi yapan az bildiğim 500 tl gibi bir rakam alıyor
Anladım vazgectik zaten satacagimiz için hic bulaşmayacağız kasımdan sonra satarız inşallah

5 sene önce bende komple değiştirmiştim tesisatı. Yeni kablo çekiyorlar. Set iolarak sıfır tesisat yok bildiğim kadarıyla. O zaman 200 tl almışlardı. 750 çok gibi. Vectra yı satıp astra aldığım zaman yani yine 5 sene önce baskı balata değişim işçiliğine 100 lira vermiştim. Aynı ustaya arkadaşın arabasına aynı işlemi yaptırdığımızda 170 tl istedi. 5 sene içinde baskı balata değişiminde 70 tl oynadiysa kablo yenileme de en fazla 300 350 olması gerekir. Baska yerlere de sorun bence.
Anlamadım fiyat çok gibi ama daha ucuz da duymadım

sıfır yan sanayi satılıyor tüm tesisat.. bi bakın isterseniz

Ankara'da platin oto elelktrik sıfırdan tesisat yapıyor arabaya, yanmama garantili yalıtımlı tesisat. Evladiyelik binmek istiyorsanız yaptırın yoksa elletmeyin.

Ankara'da platin oto elelktrik sıfırdan tesisat yapıyor arabaya, yanmama garantili yalıtımlı tesisat. Evladiyelik binmek istiyorsanız yaptırın yoksa elletmeyin.

Mert şunu net söyleye bilirim o adamlar yapmasına yapar ama hiçte öyle ucuza yapacaklarını sanmam. ;)

2 ay sonra satacağız gibi yaptirmazsak değer kaybi olur mu araçta ?

Yorumları hepsini okudum... size önerim tamircilere elinizi vermeyin kolunuzu kaptırırsınız...

Geri