vectra b teklemeye çözüm bulun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adem906
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adem906

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracım vectra 97 gls 2.0 üç aydır arabada bi tekleme var şehir içinde çok nadir arada oluyor uzun yola çıknca genelde 100 veya 150 km yol yaptıktan sonra teklemeye başlıyor kendi kendini benzine atıyor benzinde cok hafif belli belirsiz bi tekleme olursa oluyor ben gaza çekiyom hafif rampa gördumu tekleme artıyor çekiş cok düşüyor hemen benzine geciyor ustaya götürdüm radyatörün yedek su deposuna giren borusu tıkanmış ondan yapar dönüşüm olmadığı için dedi temizledi bujılri söktü bujiler su almış üs kapak contası değişecek dedi ama bence üs kapaktan falan deıl cok emınım kalerıferıde fazla ıstmıyordu bazen soguyordu dedim daha doğrusu hararetin kalkmadığını söyledim fan müşüründende olur dedi onuda değiştik şüphemiz olmasın diye sonra kalerıfer radyatörünü söktürdüm temizlettım yani sürekli hep bi deneme yoluyla ne yapmam lazım artık gereksiz yere parça değişmek istemiyom

Tekleme ile suyun ilgisi ne? Benzinde de tekleme olduğunu söylüyorsunuz.

Buji değişin, Original Tek tırnak takın.
Buji Kabloları kontrol edin. Başka kablo ile deneyin.
Egr yi temizleyin ve/veya fişini çekin.

Sorun Benzinde düzelmesi gerek. Büyük ihtimal lpgde de düzelir, düzelmezse bakılır.

Kapakta sorun olsa, daha fazla belirti gözlemlerdiniz.

krank devir sensörü

işte dediğiniz gibi sadece gazda olsa beyın ısınmıyor tamam diycem bujiler değişti gm çift tırnak takıldı kablolara bakıldı egr ye ve krank devir sensörune bi baktırıyım olumu sonuç alırsam yazarım gene çok saolun

Arkadaslar aracim cok sukur duzeldi tekleme sorunu buji kablolarindanmis kendini benzine atmasida gaz ısı müşüründenmiş arabam hayata ellerini açtı performans tavan yaptı herkese kolay gelsin

Geri