vectra b su tapası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gökhan

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Motordaki su tapalarını değiştirmeyi düşünüyorum.Bir tanesinde sızıntı olduğunu fark ettim.Aracımın motorunda kaç tane su tapası ver? Ve nerelerde?.Ve de ölçüsünü bilen varmı?yani parçacının verdiğini deği, ölçüsünü söyleyerek almak istiyorum.Teşekkürler?X20XEV.

Motordaki su tapalarını değiştirmeyi düşünüyorum.Bir tanesinde sızıntı olduğunu fark ettim.Aracımın motorunda kaç tane su tapası ver? Ve nerelerde?.Ve de ölçüsünü bilen varmı?yani parçacının verdiğini deği, ölçüsünü söyleyerek almak istiyorum.Teşekkürler?X20XEV.

ben tornada yaptırdım da kaç tane olduğunu tam hatırlamamakla beraber sanırım 2 tane

4 önde 4 arkada olmak üzere 8 adet olması lazım

Usta önde 4 altta 4 tane var..ben alcağımda vectra b 97 gls su tapası die isteyip almıştım tamda oturmuştu...

o zaman doğru benim ki bi tarafıydı sadece. sol taraftı 2 tane onları değiştirdim. 2 de sağda varsa 4. 4 de arkadadır 8.

Bugün 3 tane parçacıya sordum.Eskisini getir ona göre verelim diyor..34 Mm ve 36 mm 2 çeşit çıkabiliyormuş.açıkçası bana mantıklı gelmedi.Aynı model motorda ayrı ayrı ölçüler kullanılmaz gibi geliyor.öndekiler ayrı arkadakiler ayrı ölçü olabilir fakat parçacıya takım olarak ver dediğimde verebilmeliydi.Bu tapaların net ölçülerini bilen var mı?çünkü araba şimdi Giresun da ben buradan tapaları alıp orada değiştirtmek ya da değiştirmek istiyorum.O tapaları oralarda bulma ihtimalim çok zayıf.

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri