üstad, belki senin aracında sorun olabilir, eğer Ankaraya yolun düşerse uğrarsan gereken ayarları en hassas şekilde yaparız, seni memnun etmeden göndermeyiz, ücret vs. de talep etmeyiz.
Ayrıca 2A'nın forumunda istediğin lpg katkısını ben size temin edebilirim, bayiiye gitmene de gerek yok.
Soğukta geç çalışma problemi bizim için tarih oldu

selamlar
Bu tarih meselesini (eğer sır değilse) 2A ya da haber verseniz olmaz mı::? Halen millet birbirini yiyor..
Geçen gittim yine BRC bayilerinden birine.. Adam 3 saat arabayı soğumaya bıraktı. Neymiş araba soğuyacakmış,ilk çalıştırmaya bakacakmış.. Dedim, Allah böyle bayilerin kafasına taş düşürsün. 3 saatte araba soğuyacakmış, mış mış.. Sabaha kadar dursun dedim. Adama ısrarla da belirtiyorum benzinde bindim sorun yok diye ama adam anlamıyo. Benzindeki ayarları LPG ye uyarla diyorum,şunu yap diyorum. Yok illa sabah ben bakacam diyo. Tabi doğal olrak ayar yaptı ama ne ayar? Mahvetti çıktı işin içinden.. Bu adamlara da tarih olayını anlatsanız ya da şu işi ayrıntılı olrak açıklasanız da biz de bilinçsiz usataları bilinçlendirelim..
O katkı da, 2A gibi, yalan oldu zaten..