vectra b stop etmesi...

vectra_c_481

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
99 model aracım var debır saatı dengesız calışıyordu gaz kelebegını temızlettım gecmedı.lpg cıye goturdum motor hava alıyor bır servıse goster dedı..asıl sorunum arac 3 den 2 atarken devır saatı ızla 1000 devırın altına dusuyor bazen motor kendını toparlayamıyor stop edıyor..nede yapar bılgısı olan varmı?

rolantiyi temizle eger calismiyorsa degistir..birde bir yerden yalnis hava aliyorsa ona bak..basinc hotumlarindan...vs

dedikleri doğru teşhisi doğru koymuşlar motor tekliyor anlattığına göre.....büyük ihtimalle bir yerden havalaıyor... eğer rolantiyle alakalı bir sorun olsa....sabah latrı yüksek devride çalışır.....aracın teklemesi ve benziri sorunları göstermez her zaman çin....

aynı problem bendede var beyni yaptırdıktan sonra ortaya çıktı.kelebek falan hepsini temizlettim geçmedi.son çare beyni tekrar kontrol ettircem.özellikle düşük hızlarda viraj dönerken falan stop etmesi çok can sıkıcı direksiyonda çok ağırlaşıyor dönmüyor araba haliyle

ben sanayıde yım dukkanım var bugun yaklaşık 30 senelık ustaya derdımı alattım.adamın dedıgı eger 3 den 2 atarken frene basınca stp edıyorsa vestanawuss tan yapıyodur dedi.birde 3 den 2 ye alırken frene basmadan vites degıştir dedı denedım stop etmedı buyuk ıhtımal benım sorun vestanawuss tan diyorum..
ben tabiki sende dene bence bunu bir.

günceldir... :) hem stop etmesi hemde yazdıgım konu..

vestanawuss nedir abi ne işe yarar?

bn öle yazdım ama tam yazılışını bılmıyorum okundugu gıbı yazdım ama fren tertibatıyla alakalı oldugunu bılıyorum kesınlıkle...

aynı sorun bendede var. yanlız 3 den ikiye atarken değil. kırmızı ışıkta duruyorum devir gösterkesi titreme yapıyor kendiliğinden 1,5 devire kadar çıkıyor ve bianda bırakıyor kendini..dediğin gibi araba titreme yapıyor ya kendini toparlıyor yada stop ediyor..

hala göstermedim ama vectra kullanan bi arkadaş da aynı sıkıntıyı yaşamış. motor kısmında bi hortum çatlamıştı değiştim sorun kalktı dedi.. hava almadan falan bahsetti..detaylı göstermek lazım bencede...

banada oksijen sensöründen olabileceğini söylediler araba 700 devirde dalgalanma yapıor ayağınızı gaza basıp çektiğinizde 400 devire kadar düşüyor toparlayamazsa stop ediyor.

Geri