Vectra B ses sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
veyselh' Alıntı:
Bende de sanırım değişecek hepsi, haftasonu baktıracağım. 120-170 arası iscilik ve parca dahil maliyet degil mi???
(Valla Nevsehir'e gelip sana yaptırmak geldi içimden :) , yardımların için çok çok teşekkür ederim)

Ha birde gecen gün sordugum soru vardıya, 80 km hızda bir noktada titreme yapıyor motor diye, rolanti ayarlayıcı değişmesine rağmen devam ediyor problem, egr olabilir demiştin, napmamı tavsiye edersin, egr yi temizleteyim mi?
valla senın aractan nevsehırde hıc yok bırtane kırsehırde var o da bıze gelır zaten:) egr yı temızletme neredeyse hıc faydası olmuyor kendı aracımınkı bozuldugunde makınaya bagladım makınadan komut verdım egrnın sıbobu acık kalıyordu resmen vurunca gırıyordu ıcıne.. ıyıbı yıkadım hava tutum neler yaptım pas ilacı felan yagladım ne guzel oldu komut verdım gene kendılıgınden sıbobu gerı ıcıne gıdıyordu ancak yola denemeye gıttım aynısını gene yaptıı

piyanist' Alıntı:
s

selam benim bir sorum olacak bu oynak burclari 4 tane demis siniz.bunun 4 nun buyuklugu aynimi yoksa yukardakiler degisik assadakiler degisik mi
ha bırde bu oynak burcun bozuk oldugu sökmeden bılınmıyor abıı levyeyle bıle kontrol etsen boşluksuz gıbı durur.. ancak sökup kolu yere alınca boşlugu hıssedıyorsun

astrammm' Alıntı:
valla senın aractan nevsehırde hıc yok bırtane kırsehırde var o da bıze gelır zaten:) egr yı temızletme neredeyse hıc faydası olmuyor kendı aracımınkı bozuldugunde makınaya bagladım makınadan komut verdım egrnın sıbobu acık kalıyordu resmen vurunca gırıyordu ıcıne.. ıyıbı yıkadım hava tutum neler yaptım pas ilacı felan yagladım ne guzel oldu komut verdım gene kendılıgınden sıbobu gerı ıcıne gıdıyordu ancak yola denemeye gıttım aynısını gene yaptıı

Çözüm napcaz o zaman, egr yi mi değiştireceğiz???
Birde su burcların degisimi 120-170 arası iscilik+parca değil mi?

ARKADAŞLAR BENDE 2001VECTRA 1,6 VAR ARACIMDA BİR PROBLEMİM VAR ARACIM ÖRNEK 3 VİTESTE GİDİNCE GAZI SONUNA KADAR BAZARSAM ACAYİP BİR SES ÇIKIYOR NEYE BENZİYOR SANKİ EKZOZ YOKMUŞ GİBİ BÖĞÜLEREK BİRSES ÇIKIYOR NEDENİ NEDİR.DEVİR YÜKSELİNCE SES DÜZELİYOR
:tesk:

Ya Cevap Veren Yokmu ArkadaŞlar

arkadaşım mesajınızı yeni aldım
ben de otomatik vites var
ama konuyu biraz daha açarmısınız
yani 3. viteste giderken gazı ne kadar köklüyorsunuz
devir saat göstergesi kaçı buluyor
benim daha önceki duyduklarım ve tecrübelerim gazı sonuna kadar kökleyince segmanlar atar fazla zorlamamak gerekir. ama egzost sesi kompresörle de alakalı olabilir tam olarak bir şey diyemeyeceğim bu konuyu yeni mesaj atıp tekrar bilen arkadaşlara sorabilirsiniz. kusua bakmayın

soğuk havada normallll

Kardes cok tesekkur ederim ayni sorun bendede var hafta sonu goturucem en azindan bilgi sahibi olduk insallah 120-170 arasi kurtaririz

TURKSEN OGUN DEGILSEN ITAAT ET
HEKE TURKI PESNIHEBIDE EGER TURK NEBI ITAAT BIKE
BARBAR

Son düzenleme:
Geri