Vectra B ses sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
astrammm' Alıntı:
o sesler genelde olur kardeş amartısor kulesınden yapıyor hava sogukken 5 kez kez o sesı yapacak kadar cukura gır havanın ısınmasına gerek yok o ses gecer.. ertesı sabaha gene yapar

Bendede sağ ön amartisorden dün ve bugün (04-02-2007) geldi . çünkü hava geçen gülere göre çok soğuktu .Hareketen 2dk sonra kesildi .:good:

Berat' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar aracım vectra b.Aracı gün içinde ilk kez kullanırken en ufak bi çukurda bile arka taraftan çok ses geliyor.Sanki yüksek hızda büyük çukura girer gibi...Bagaja baktım ses yapabilecek hiçbirşey yok.Fakat motor brz ısınınca o ses kalkıyo.Servise götürmedim henüz.Fakat geçen yıl süspansiyonla ilgili bi kapak değişimi olmuştu.Sizce sebep nedir?

Merhaba dostum benimde aynı sorunum vardı arka dingil burçları ve lastikleri,terazi lastiklerini değiştirttim sorun düzeldi.:alkis:

bendede var aynı sorun bugün birde arkadaşın corsasından geldi. Yaza geçer inşaallah. Çünkü hayat pahalı.

astrammm' Alıntı:
o sesler genelde olur kardeş amartısor kulesınden yapıyor hava sogukken 5 kez kez o sesı yapacak kadar cukura gır havanın ısınmasına gerek yok o ses gecer.. ertesı sabaha gene yapar

benim de soguk havalarda onden ses geliyordu. dediğiniz gibi 3 kasis 3 cukurdan sonra ses azalıyor. tesekkurler.

Vectraların kronik hastalıklarından biridir. Sıcakda olsa sogukta olsa süspansiyonlardan gelen tıkırtı ve lıkırtı sesi en ufak çukurda bile gelir. Bu bir sorun değildir. Süspansiyonların serttiğindendir. Aksine uzun yolda giderken bu seslerden eser kalmaz. Kısacası bu olay normaldir.

astrammm' Alıntı:

Bendeki 97 vectra 'da arkadan cok fazla ses geliyor bir lakaya girdigimde, ısınıncada gecmiyor. Burcları, lastikleri falan degistimek kaca patlar acaba,masraflmıdır???

veyselh' Alıntı:
Bendeki 97 vectra 'da arkadan cok fazla ses geliyor bir lakaya girdigimde, ısınıncada gecmiyor. Burcları, lastikleri falan degistimek kaca patlar acaba,masraflmıdır???
vıraj kol lastıklerı boşluk yamıssa fazla tutmaz. ancak oynak burcları var 4 tane toplam o biraz işçilik gerektırır.. ben gecenlerde degıstım 4 unu bırden sesı kestı oda 2.5 v6 dıydı hatta:D bırde vıraj kol lastıklerınıde degıstırdım.. 120 -170 arası tutar

s
astrammm' Alıntı:
vıraj kol lastıklerı boşluk yamıssa fazla tutmaz. ancak oynak burcları var 4 tane toplam o biraz işçilik gerektırır.. ben gecenlerde degıstım 4 unu bırden sesı kestı oda 2.5 v6 dıydı hatta:D bırde vıraj kol lastıklerınıde degıstırdım.. 120 -170 arası tutar

selam benim bir sorum olacak bu oynak burclari 4 tane demis siniz.bunun 4 nun buyuklugu aynimi yoksa yukardakiler degisik assadakiler degisik mi

astrammm' Alıntı:

Bende de sanırım değişecek hepsi, haftasonu baktıracağım. 120-170 arası iscilik ve parca dahil maliyet degil mi???
(Valla Nevsehir'e gelip sana yaptırmak geldi içimden :) , yardımların için çok çok teşekkür ederim)

Ha birde gecen gün sordugum soru vardıya, 80 km hızda bir noktada titreme yapıyor motor diye, rolanti ayarlayıcı değişmesine rağmen devam ediyor problem, egr olabilir demiştin, napmamı tavsiye edersin, egr yi temizleteyim mi?

piyanist' Alıntı:
s

selam benim bir sorum olacak bu oynak burclari 4 tane demis siniz.bunun 4 nun buyuklugu aynimi yoksa yukardakiler degisik assadakiler degisik mi
4 ude aynı kardeş

Geri