• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

vectra b rot

OnunAdıHektor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Direksiyonda 5 cm boşluk var, ön tekerlere tekme attım ve bir demirle diske vuruyormuş gibi ince demir sesi geldi, ve teker direksiyon sabit ve araba çalışmıyorken 3 cm içeri 3 cm dışarı elimle çevirebiliyorum...
Kendi tahminim rot başları?
Nedir sorunu?
Tahmini masrafı ne olur?

yokmu bir bilen ?

Ön takım incelenmeden kolayca karar verilmez. Sen rot başlarında şüpheleniyorsun, ben de poryolardan diyorum, şimdi bir başkası da rotillerden derse veya bir diğer arkadaşımızda direksiyon sisteminden derse ne olacak? O nedenle öncelikle bir ön takımcıya git ön takımı kontrol ettir, en sağlıklısı bu şekilde olur.

Ön takım incelenmeden kolayca karar verilmez. Sen rot başlarında şüpheleniyorsun, ben de poryolardan diyorum, şimdi bir başkası da rotillerden derse veya bir diğer arkadaşımızda direksiyon sisteminden derse ne olacak? O nedenle öncelikle bir ön takımcıya git ön takımı kontrol ettir, en sağlıklısı bu şekilde olur.

Savaş abi ankarayı biliyorsunuz, bir rot balanscıya gitsem daha 2 aylık olan lastiklerimin bile değişmesi gerektiğini bile söyleye biliyorlar...
O yüzden bir danışayım dedim, peki ankarada güvenilir bir usta önerebilirmisiniz?
Teşekkürler..

Ankara'dan ayrılalı üç seneyi geçti ama aklımda kalanlardan bazıları; Bir zamanların en meşhur ön takımcısı çiniciler, Kazım Karabekir caddesinde Tuncay ön takım, İskitlerde Altın Kardeşler hemen aklıma ilk gelenlerden.

Ankara'dan ayrılalı üç seneyi geçti ama aklımda kalanlardan bazıları; Bir zamanların en meşhur ön takımcısı çiniciler, Kazım Karabekir caddesinde Tuncay ön takım, İskitlerde Altın Kardeşler hemen aklıma ilk gelenlerden.

Teşekkür ederim,
Şaşmazda bir rotcuda yaptırdım,
Rot Kolları ve Rot başları değişti...
2 Rot kolu, 2 Rot başı 80 Lira toplam, işçilik 40TL..
Araba 0 gibi oldu, çekişi, direksiyonu, sesi.... :alkis::yahoo:

Geri