Vectra b residans tuşu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dmj37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dmj37

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bugün yağmurda arka cam ve aynalardaki yağmur damlalarını gidermek için residans tuşuna bastım çalıştı fakat 5 dk sonra kapandiğinı gördüm tekrar bastığımda acılmıyor tuş bi acayip sanki takılı kalmış gibi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

yani tuş mu takılı kaldı diyosunuz anlamadımki ?
düğme basıp ta çalışmıyorsa sigortayı kontrol edin...

Evet Tuş takılı kalmış

Bir süre sonra, kendi kendine kapanması normal. Tuş takılı kalmış ise, söküp temizlemeniz gerekir. Işığı yanmış da olabilir, genelde takılı kalması zor, elinizle hissediyorsanız basmamasını takılı kalmıştır, ama ışığı da yanmış olabilir.

Bir süre sonra, kendi kendine kapanması normal. Tuş takılı kalmış ise, söküp temizlemeniz gerekir. Işığı yanmış da olabilir, genelde takılı kalması zor, elinizle hissediyorsanız basmamasını takılı kalmıştır, ama ışığı da yanmış olabilir.

benımkı hıc calısmıyor dugmeye basıyon ısık yanıyor fakat hareketlılık yok baglantılarına bakmıstım sıkıntı yoktu acaba camdakı rezıstanstamı sıkıntı var

benımkı hıc calısmıyor dugmeye basıyon ısık yanıyor fakat hareketlılık yok baglantılarına bakmıstım sıkıntı yoktu acaba camdakı rezıstanstamı sıkıntı var

cam filmi sökülürken zarar verilebiliniyor.

rezistans vectra b lerde otomatik 15 dk sonra kapanır normal,sonra çalısması gerek :)

Dün servise gösterdim tuş takılı kalmış sokup temizlediler şimdi normal pldu çalışıyor

Geri