vectra b orjinal arka kapı fitili .

bu parçayı ben sordum 90 tl fiyatı var benım aracımdada bır kapıda yoktu evet sök tak yapıstırma degıl sanırım yıkamacıda yürüttüler so larka kapımda yok bende sormustum 90 fiyat cekınce bır camcıya gıttım aynısından kesıp yapıstırdılar su an sorun yok

Bende CDX var onda bile yoksa bunlar hangi modele bu parçayı takmışlar acaba? Yoksa opsiyonel bir parça mı?

evet arkadaşlar bu fitiller opsiyonel. toz paketi diye bi dalga var.
simdi EPCden baktım. açıklama şöyle:

"LASTIK FITIL, ARKA KAPI, ILAVE, (TOZ PAKETI ICIN)"

ya ne paketmiş ama . 1 metrelik fitili bile paket yapmışlar. hayret yaaa.

Ülkemizde ambalaj pahalı, paketlerken sanki atlas kumaştan faydalanıyorlar :kop:.

Sonuç itibariyle bu araç ülkemizde üretiliyor mu üretilmiyor mu? Biz kısacak bişeyler mutlaka buluruz. Zamanında torosların tek bir aynasının olduğunu düşünsenize? Onda bile tasarruflu davranmışız.

arkadaşım benım arabamda cdx 97 model 2.5 V6 sport bende var gm 90 TL fakat bir camcı bu işi basit bir şekilde çözüyor benım sol arka kapıyı ucurmuslar yıkamacıda gittim kestirdim taktılar 15 tl verdım

selamlar resimdeki aracın arka perdelerini nerede va nasıl yaptırabilirim.İstanbul'da oturyorum.

bu fitilden bendede var...

bende ilk defa gördüm ama dediğiniz gibi neden hepsine yapmazlar anlamıyorum bence çok gerekli birşey vede üretimide basit olsa gerek ama normal fitillerden yapılamayacak birşey değil sanırım ben bi araştıracağım.

Geri