vectra b orjinal arka kapı fitili .

EthemBozkurt

Yönetici
Moderatör
06-Ankara
arkadaşlar fotoğraftaki vectranın arka kapısında orjinal fitil var. bu fitilden stan bir yer bilen varmı? ben ilk defa gördüm ...

big18180335wnt.jpg

orjınalı cok pahalı madem ankaradasın cıkmasıda olmaz esnedıgınden randıman vermez oto camcılarında cok ebatlı kalın esnek yada ınce olarak o fıtıllerden mevcut orjınalındna daha guzel.

bu fittler dert oldu banada.. tüm kapılara serum hortumu çekmeme ragmöen rüzgar sesi azaldı ama kesilmedi..

bende ariyorum bunlardan.. ama çok pahali diye duydum

makyajlı cdx lerde var o gördüğün fitillerden... çıkmasını bulursun kesin ama işe yarar durumda olur mu bilmem veya servisden alabilirsin.. yalnız o fitiller yapıştırma değilde punta kaynaklı diye biliyorum...

bazen sinir oluyorum bu opele. fitil koyuyorsun madem hepsine koy.birinde var birinde yok.....

yenı goruyor ya benımkınde varmıdır merak ettım

makyajlı cdx lerde var o gördüğün fitillerden... çıkmasını bulursun kesin ama işe yarar durumda olur mu bilmem veya servisden alabilirsin.. yalnız o fitiller yapıştırma değilde punta kaynaklı diye biliyorum...

hepsinde yok. bazılarında koymuşlar.....

ethem abi işine yarar mı bilmiyorum ama fitillerin parça numaraları bunlar. fiyat sorarken bunalrı verip sorarsın..

Sağ: 1 57 780
Sol: 1 57 781

Valla ben de ilk kez görüyorum. Opel yetkilileri iyi düşünmüşler ama eksik uygulamışlar. Ellere varda bizler yok mu misali bir şey çıkmış ortaya. Bu fitiller sayesinde arka kapılardan gelen yol sesi önemli ölçüde azalır.

Geri