Vectra B motor ışığı ama biraz farklı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adu040
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lpg ayarı,olmazsa oksijen sensörü (kesin ise) değişim...
değişmesen arıza ışığı harici bi zararıda olmaz...

aynı sıkıntı bendede var sıcak havlarda oluyor kışın bir sıkıntı yok. oksijen sensöründen kaynaklı 45-60 tl gibi bir masrafı var ben hallettim...

bu arada gaz ayarını yaz aylarında biraz açtırınız o şekildede denedim ben düzelmişti ama direk oksijen sensörünü değiştirdim ben sürekli açtırıp kıstırmakla uğraşmayayım diye... şuan motoru sıkıştırdıgımda dahi bir sıkıntı yok.... arıza lambasınıda kış aylarında soğuk serin havalarda yakmıyor.... sıcak havalarda yakıyor 5 dakika sonra sönüyor.... bazen hiç snmüyordu... şu arıza ışıgım hiç yanmıyor çok şükür hallettik :)

@AlicanNalbat Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

merhaba: halledebildinizmi problemi

bnm arabamda aynı motor war bnde lpg yok ama uzun yol donuslerinden araba biraz cıvıtıyo 3 piston calısıo oksijen sensorunde arza war mesla bende o yuzden

bnm arabamda aynı motor war bnde lpg yok ama uzun yol donuslerinden araba biraz cıvıtıyo 3 piston calısıo oksijen sensorunde arza war mesla bende o yuzden

3 piston çalışıyor derken? O 4 piston dan 1 tanesi çalışmasın veya contası patlak vs. olsun kaçırsın, görün bakalım neler oluyor. Tüm pistonlar krank ile birbirine bağlı, sen çalışma, sen çalış olmaz. Bütündür hepsi.

selam

sorunu halledemedisen bide basınç sensörünü kontrol ettir.

Aşırı yoğunluğum nedeniyle garaja koydum arabayı, şu an farklı bir araç kullanıyorum. Yaptırınca bilgi paylaşacağım.

Geri