Vectra B Motor Dondu Yardım.

batuhan45

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar malum havalar ck soguk şehrdısında olmam sebebi ile araca antifiriz koymadım. Döndügümde Donmustu çektirip sanayide ısıttılar ama araba yag kaçırıyodu. hortumlara ve blok dısına filan baktılar herhangi bi çatlak yok içerden çatlamış dediler. arçtan yag ile su karısık akıyor.

sadece 2. el yarı motor 2.500 tl dediler. buna diger parçalar ve işçilk eklencek sizce bu fiyat cok degilmi ne onerirsiniz.
tamir edilebilirmi edilse duzen tutarmı yardmlarnızı beklyiorum.

blok mu çatlatı kapak mı çatladı acaba... geçmiş olsun... bloğa dikiş attırmazsan düzelir.. antifriz her zaman lazım.. yazında korozyona karşı korur motoru...

Geçmiş olsun.
Bence Ankara gibi büyük bir şehirde tek bi ustaya bağlı kalmayın,bayağı bi araştırın.

Bu saatten sonra fazla yapabileceğin bir şey yok. Güvendiğin bir yerde motoru açtırdıktan sonra motorun son durumu ortaya çıkar, ondan sonra biraz çıkmacılardan, biraz yedek parçacılardan malzeme temin ederek motoru toplayabilirsin. Dikkat edeceğin tek nokta can alıcı yerlerde kıytırık parça kullanmaman olmalıdır. Zaten sağlam bir usta seni gerektirdiği gibi yönlendirecektir. Hiç tanıdığın usta yoksa Opel garajdan (Hakan beyden) yardım alabilirsin.

2 - 2.5 milyara hallederim dienler oldu ama nası yapar nası parçalar takar bilemiyorum. opel özel servis ortlama 3 3.5 milyar civarı istiyor cıkma yarı motor ve araçta ne kadar eski parça varsa yeni takıcak uygun olurmu sizce. sanırım bu kadar masrafla araç iyi olr randıman tutar die düşnüorm. birde hakan beye bakayım tesekkur ederim

yeni olmasının yanında kaliteli parça olması önemli...

opel garage hakan beye aracınızı rahatlıkla teslim edebilirsiniz. size aracınız için en uygun işlemi en uygun fiyatla hallolacak şekilde önerecektir.

Konu hortlamış,
2010 da donan motor 2012 ye kalmaz

Geri