Vectra B Mi, Yoksa C Mi Tercihiniz Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VECTRA B Mİ YOKSA C Mİ

• VECTRA B

Oy: 202 56.0%
  • VECTRA C

Oy: 159 44.0%

• Kullanılan toplam oy
    361
1996 ile 1998 arası b kasalarda elektrik ve elektroniğinden çok sorun çıkarıyo diye biliniyor o yüzden c diycem

valla b kasa ne kadar spor dursada c kasaya göre bence c kasa ileri bir teknoloji ve daha bir oturaklı ağır abi arabası ben c derdim :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

makyajlı olursa c kasa hele birde gts yada opc ise muhteşem olur. Hayllerimin arabası :) ilk arabam vectra a kasaydı onu bile görünce hala içim gidiyor.

ben vecra b kullanıyorum,,ama vectra c serisinede hayranım..araba çok kemikli,,kapıyı kapattığındaki o tok ses beni bitiriyor..

anket kafa kafaya gidiyor 50/50 aslında b serisine benzer bir kasa yapsalar süper olur yoksa bende katılıyorum NCAP'tan 2 yıldız alan araca 2006 yılında binmek mantıklı değil zira neredeyse min sınıfta bile 4 yıldız almayan kalmadı. Ama 10 yıllık bir araç için o günü düşünürseniz iyi derece 2 yıldız zaten BMW, mercedes, ford falan da batmış o yıllarda. Sadece volvo, saab bakarsanız zaten bu iki firme NCAP'ı bu hale getirmiştir. İlk 5 yıldızı laguna aldıktan sonra uçtu zaten ama hatırlatmak lazım C kasa hala 4 yıldızlı ve ciddi hasar veriyor sürücü ve ön koltuktaki yolcuya.
B kasayı düşünürsen bence yeni focus çok benziyor hele arkası tam b kasa vectra hatta gece ışıklara yaklaşırken karıştıyor insan. O araç o dış yapı ile 5 yıldızlı, accord sivri burunlu b kasa tipinde 5 yıldızlı, C kasa dev gibi duruyor ama bence kaliteli ve spor durmuyor. Şu an başka alternatif olmadığı için C kasa seviliyor bence yoksa sevilecek yanı yok. Yeni astra sedan bile daha uzun C'den ve bence daha spor duruyor. OPEL sportif görünümlü araç üretirdi o yüzden gençler severdi şimdi bişiy soracam C kasa sevenlere C kasa tipik amerikan mı, alman mı elinizi vicdanınıza koyun.
DODGE, Crysler 300 M gibi hantal bir araç, matrix filmindeki cadillac'lar gibi.
Bu araçlar E sınıfı vecra D sınıfı orta sınıf araç. Yani bence eskiye dönmeli vectra o eski spor moduna. Nerde o eski yan aynalar üstüne tanımam dış görünümde.
General motors'a bir mail attım geçen istekler dikkate alınacaktır, yeni vectra herkesin ibeklentisini karşılacaktır yazmış sorumlu şahıs Albert Gruhte bakalım görecez....

bence C kasada 10 yaşını doldursun onda da bir sürü sorun çıkar C kasa yeni sayılır. B kaç yıldır yollarda haliyle herkes anladı nerde ne zaman sorun çıkartır diye. Bir bekleyin 2010'da falan forum durursa özcan demişti dersiniz....

Vectra b üretildigi yıllarda da serviste elektronik problemlerle bogusan kullanıcılar vardı ama c de durum farklı,çok çok daha az.O yüzden katılmıyorum bu görüşe

M@honi' Alıntı:
Vectra C/1
vectra22pm2.gif

Vectra C/2
pic061024eb0.jpg

Vectra B/1
opelvectrab01uc2.jpg

Vectra B/2
adszdd8.png

B kasayı çok beğeniyorum ama tercihim C kasa bi GTS den yana çok deli bi araba yaa hastayım OPC de tercihimdir yani :D :D

MAHONİ KARDESIM AYNEN OYLE OPC BASKASI YALAN :)

walla ben tercihimi b den yana yaptım daha spor bi görünümü var c çok ağır be yaa kodaman arabası gibi.... b kasa iyi bence sahsen ben 18 görünümlü 23 yaşında biri olarak c kasaya binsem arkamdan bi sürü küfür yerim baba parası yiyo diye:)

Geri