Vectra b lütfen yardim delireceğim.

karabull85

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracım 2001 model vectra b.Aracıma zavoli marka sıralı sistem taktırdım.Sistem takıldıktan 1 hafta sonra ilk çalışmada benzin de araç çekmemeye başladı bir süre geçtikten sonra çekiş düzeliyodu ayrıca lpg geçtiğinde gayet ii çalışıyodu.Lpg montaj yapılan yere gittim usta sorunun lpgden değil benzin sisteminden kaynakladığını belirtti ve bunun olmasının tup montajıyla alakası olmadığını soyledi bunun bir tesadüf olduğunu soledi:).Opel servisi kelebek boğazı,egr valfi,enjektorler temizledi.Bujiler değişti benzin pompası kontrol edildi ve araçta hiç bir sorun bulunamadı.Araç hala aynı ve bir turlu olmuyor.Bu yuzden araçtan soğudum en sonunda satıcam lütfen yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkurler:(

peki arıza lambası felan yandı mı hiç?

benzinde çekişten düşüp lpgde normal olması ilginç.. hep diyoruz ya. lpg ustası çok onemli diye. gerçi bellide degil lpgden mi diye..

bi kaç özel servis daha gezin derim ben. ustaların fikrini alın.. tecrübeli biri çkacaktır..

Yani bariz bir şekilde USTA denilen şahsın yaptıgı bir hatadan kaynaklanan sorun.Usta ile anlayacagı dilden konuşmayı deneyebilirsin..Her zaman işe yaradığı görülmüştür.Daha çok levye ve ingiliz anahtarı ile konuşmayı seviyorlar diye ciddi bir görüşe sahibim artık.. :)

yok arıza lambası falan yanmadı.Lpg takılmadan once aracın hhiç bir sorunu yoktu.Tıkır tıkır saat gibi çalışıyodu.3 servise gittim benzin sisteminde hiç bir sorun bulamadılar bedava para harcadık birde.

Levyeeee.Ya düzeltirsin ya levye ile akraba yaparım modunu dene.Hem sonuç alacaksın hem sorunun halledilecek hemde para harcamayacaksın haybeye..

yok arıza lambası falan yanmadı.Lpg takılmadan once aracın hhiç bir sorunu yoktu.Tıkır tıkır saat gibi çalışıyodu.3 servise gittim benzin sisteminde hiç bir sorun bulamadılar bedava para harcadık birde.

Polaris LPG Faruk Usta da araca baktımı. Araç 1.6 mı 2.0 mı

Hayır Faruk ustayı bilmiyorum araç 1.6

sizin benzinde bir kalitesizlik olmasın....

Onuda denedik hatta 2 hafta surekli benzinde kullan duzelecek demişti servisin biri bu sure zarfında değişik benzin deneme şansımız oldu.

peki enjektörlerin düzgün çalışıyormu ona baktırdın mı hiç?

Geri