Vectra B Lpg Yakiş Miktari

97 1.6 gl şehir içi 1.52 yakıyor.şehir dışında daha da düşüyor.sıralı atiker takılı bir yıl oldu taktıralı

abi 1.6 gl şehir içi nasıl 1.52 yakıyor yaa...ben 2.00 yakıorum...aynı araba aynı motor...aynı lpg...

arkadaşlar daha yeni hesapladım hemen söyleyim. Tam 62 ytl lik lpg aldım (litresi 1,66ytl Ankara : Konya Yolu SHELL Yurttakalan Petrol) . 305km yol yaptım gaza bir yüklendim benzine geçti. Bir daha da lpg ye geçirmedim. depo bitene kadar zorlamadım .
Ayrıca genelde benzinden lpg ye geçmeden hareket etmiyorum.

Kısaca 20,3 kuruş yakmış KM de ama bunun 50km si şehir dışı gerisi hep dur kalk....Vectra CDX 2.0 AUTO için şahane bir rakam.

arkadaşlar daha yeni hesapladım hemen söyleyim. Tam 62 ytl lik lpg aldım (litresi 1,66ytl Ankara : Konya Yolu SHELL Yurttakalan Petrol) . 305km yol yaptım gaza bir yüklendim benzine geçti. Bir daha da lpg ye geçirmedim. depo bitene kadar zorlamadım .
Ayrıca genelde benzinden lpg ye geçmeden hareket etmiyorum.

Kısaca 20,3 kuruş yakmış KM de ama bunun 50km si şehir dışı gerisi hep dur kalk....Vectra CDX 2.0 AUTO için şahane bir rakam.

2.0 lar 1.6lardan daha az yakıyor :) sizin rakam 1.80 olmalı ortalama

2.0 lar 1.6lardan daha az yakıyor :) sizin rakam 1.80 olmalı ortalama
bu değere etki eden şeyler var. Araçta şu an çalışma problemi yok. Buji kabloları yenilendi. LPG ayarları yeniden yapıldı. Bunun da önemi var . Bir de havalar ısındı. Bir de hep aynı yerden alıyorum lpg yi. Sanki o benzinlikten aldığımda daha uzun yol yapıyor.

98 Vectra 2.0 16 V CD NB

LPG:1.80 Ytl (Batman)
Ş.İ. 210 Ykş
Ş.A. 130 Ykş
Tek nokta enjeksiyon Lavato Tüple.

Lpg:1820
Ş.içi ortalama:18 YKR (180 bin tl)
Ş.dışı 110-120 km ile ortalama: 14 Ykr

Geri