Vectra B Lpg Yakiş Miktari

97 Vectra CD 2.0 LPG litre fiyatı 1.77 ve şehir içi KM de 183 ykrş yakıyorum. Bence bu bile çok ama idare ediyoruz işte :)
senin arabada bi sorun olmasın... bende de 97 cd var 230 dan aşağı düşemiyorum yani bu işte bi anormallik var tamam kullanmadan kullanmaya değişir ancak bu kadar değişmez servisin kim otogaz cın bi yaz bide ben baktırıyım araca...

2000cc bir motora göre normal. benim 1.8 vectra (lpg) şehir içi 200 ytl uzun yol 170 ytl yakıyor üstelik lpg ayarım kısık. lavato marka lpg mevcut arabamda. benim lpg tankı 50 lt re 80 ytl ye 46 lt gaz aldığımda şehiriçi 350 km uzun yolda max 450 km gidebiliyorum

97 1.6 gl şehir içi 1.52 yakıyor.şehir dışında daha da düşüyor.sıralı atiker takılı bir yıl oldu taktıralı

bende 2000 cdx war şehir içi 220 şehir dışı 155 falan yakıyor bu arada zovali kullanıyorum ve en güzeli arıza lambası yanmıyor

Arkadaşlar merhaba;

Sizlere danışmak istediğim yeni bir konu var, aracım 96 model vectra GL b kasa ve aracımda atiker marka sıralı simit tanklı lpg takılı, takılalı iki ay oldu ve 3 veya 4 depo falan bitirdim hesaplarıma göre arabam şu an lpg de 210 ile 220 arası yakıyor bence hala çok yakıyor nedendir acaba sizce bu normal mi arabası benimkine uyanlar yada bu konuda bilgisi olanlardan bilgi bekliyorum teşekkürler...

Gazın fiyatına göre yakıması normal Lpg ayarı fazla kısılırsada çok yakar; fazla açılırsada çok yakar. Senin yakıt bence normal.

bendede 2000 vefctra 1.6 var 20k kurus yakio lavato sıralı sistem var seninki gibi 210-220 yakiodu 1 hafta önce gidip ayarlattım 200 yakio su an dünde carbon clear yaptırdım ufak bi düsme umut ediyorum bakalım.

arkadaşlar aldığınız gaz çok önemli piyasada bir çok gaz var eğer bir gaz aşırı ucuzsa kesin bişe var yani bu tür gazlar genelde uçuyor o yüzdende size araba fazla yakıyor gibi geliyor.gazı aldığım 2 yer var söyleyeyim.birisi piyasaya göre gerçekten fiyat olarak çok iyi ve gerçekten ilk elden direk bayi olan yer(sıhhıye köğrüsünden maştepe migros-maltepe pazarı tarafına giderken hemen sağdaki petrol ofisi) digeri ise shell istasyonu(istanbul yolunda Batıkent istikametine giderken makro market-mavi bilgisayrı geçince ilk shell istasyonu) buralardan aldığımda araç cidden daha fazla km yapıyor.ancak ucuz fiyat yazan yada hatta pahalı yazan bazı yerlerden aldığımda daha az km yapmaktayım.buralardan aldığım gaz ile bugünkü yakıtı söylüyorum 10MAYIS2008 VectraB 97CD kmde 0.15 - 0.17 ytl dir arkadaşlar.

bide su var sehir icinde net bi yakıt hesablaması yapamıyosun tamamen kullanım ve trafik durumuna baqlı dün msl hesaplarıma göre gazımın bitmesine 30km vardı.ama ben 30km gazı 5 km de bitirdim :D nasılmı otobana cıktım 1.vites basladım 6000 devir de değiştirdim sürekli vitesi 4.vites de 200 km yi planlıyordum bire 180km/h gösterdiğinde gazım bitmisti yani 25 km daha erken bitirdim:D kullanım ve trafik cok etkiliyo yakıt oranını

Arkadaşlar merhaba;

Sizlere danışmak istediğim yeni bir konu var, aracım 96 model vectra GL b kasa ve aracımda atiker marka sıralı simit tanklı lpg takılı, takılalı iki ay oldu ve 3 veya 4 depo falan bitirdim hesaplarıma göre arabam şu an lpg de 210 ile 220 arası yakıyor bence hala çok yakıyor nedendir acaba sizce bu normal mi arabası benimkine uyanlar yada bu konuda bilgisi olanlardan bilgi bekliyorum teşekkürler...

bence sorun edecek bi durum yok..hesaplarınıza göre 12-13 litre gaz yakıyo ve bu da normal değerler diye biliyorum...şehir içinde nerdeyse ben de o kadar yakıyorum...eğer arabanın çekişinde falan bi şikayetiniz yoksa normal..

97 Vectra CD 2.0 LPG litre fiyatı 1.77 ve şehir içi KM de 183 ykrş yakıyorum. Bence bu bile çok ama idare ediyoruz işte :)
doğru hesapladığınızdan emin misiniz??? nerdeyse 10 litre gaz yakıyosunuz o zaman;) aynı benzin değerleri bunlar...

Geri