vectra B klima fanı

banderass

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar geçen ay almış olduğum
97 mod vectra b arabamda klima radyatörünün önünde fun olmadığını fark ettim bu normalmidir yoksa bu modellerin hepsinde klima fanı varmıdır
eğer varsa bitane alıp taktıracağım şu anda klima açınca su rdyatör fanı devreye giriyor yardım larınız için teşekkürler

harareti bi kontrol edin şehir içi dur kalklarda yükselmiyorsa sorun olmaz. belki içerideki fan büyütülmüştür.

eğer orginalinde varsa klima radyatörünün önünde fan
ozaman alıp takacağım şu an sorun yaşamasamda orginal olmasını herzaman için isterim saygılar

benim bildiğim kadarı ile olması gerek o zaman.

Benim 98 model aracımda var. Aydın sıcak bir şehir, yazın sıcak havalarda tek fan yetersiz kalıp araç hararet yapabilir.

16.1.6v 97 mod hepsinde kesin varmıdır bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ona göre sipariş verecem

o tek fan iki kademelidir neden boşuna fan alıyorsunuzki fan rezistansı mevcıttır aracınızda çünkü klimalı motor soğukken klimayı açın sonra kaputu açıp fana bakın çalışıyormu diye motor ısındıktan ve termostat açtıktan sonra klima açıkken dönse dahi motor fan devresi olarak fanınız 2 kademe olarak dönecektir yani daha hızlı dönecektir tek fanlılar kademelidir yani korkulacak bi durum yok . Eğer motor soğukken klimayı çalıştırdığınızda fan dönmüyorsa ya fan müşirinde sorun vardır yada fan rezistansında sorun vardır. Emin olmak için iyi bir oto elektrikçisine sorun denesin o size dediklerimin aynısını diyecektir. Si<de kontrol edebilirsiniz tabi.Saygılar.

Benim vectra 96 2.0
2 tane fanı var ve ikisi de çift kademe çalışıyor ( yavaş ve hızlı ).
Fanın biri radyatörün üzerinde motor tarafında,diğeri klima radyatörüyle öntampon arasında.
1.6 ları bilmiyorum,belki onlarda tek fan vardır ve yeterli geliyordur.

başka 97 mod olan arkadaşlar yokmu baksalar kaç tane fan var

98 GLS çift fan.

Geri