Vectra B kısa ampül hakkında yardım

ogretmen82

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar. bugün farkettim sol kısa far yanmıyor. park yanıyor,uzun yanıyor ama kısa yanmıyor. bu ampülü ucuza nerden alabilirim ve marka ve modeli,tipi nedir acaba?? şimdiden çok teşekkürler.

markası osram h7 ampul alacaksın 10 ve ya 20 ytl arasında alacağın yere göre değişir

peki uzun yada kısa değişiyormu? araştırdımda hiç uzunluğundan kısalığından bahsetmiyorlar. kendim değiştirebilirmiyim ampülü kolaymı acaba. bu osram beyaz renkli falan yazıyor şimdi sağ taraf farklı sol taraf farklı olmasın bide??

aracın üzerindeki sağlam olan kısa ampül beyazsa beyaz alacaksınız sarıysa sarı değiştrmesi kolay farın arkasındaki kapağı açıyosnuz ampilin soketini çıkartıyosunuz sonra teli var ampülün onuda çıkardıkdan sonra ampülü yerinden alıyosunuz uzun ile kısa ampül farklıdır kısa H7 uzun ise H1

2000 model benimkisi. sanırım kısada uzunda h7. 96- ile 99 model arası kısa h7 uzun h1 sanırım.
ilk başta soketi çıkarıcaz sonra teli çıkartıcaz. bakalım deneyeyim yarın olacak mı inşallah zarar vermem :) üzerindeki sarı. bende sarı almayı düşünüyorum beyaz ışık işine hiç girmemeyi düşünüyorum.

Hiç önceden denemeysen bir aksesuarcıya git onlar söker bakar üstündekinin aynısı takarlar(marka, model ton farkı yapıyor).Biraz muhabbet edersen takma parası bile almazlar.

Hiç önceden denemeysen bir aksesuarcıya git onlar söker bakar üstündekinin aynısı takarlar(marka, model ton farkı yapıyor).Biraz muhabbet edersen takma parası bile almazlar.

daha önce hiç denemedim ama bi deneyeceğim yarın bakalım baktım ki karışık o zaman tesisatçıya bi giderim. acaba iki tane mi ampül alsam. sağ ve sol kısaları aynı anda değiştireyim ki ton farkı olmasın

bu ampullerın patlama zamanı aynı heralde benımde dun patladı kısanın bırı, 5 YTL ye degıstırdım. H7 55 W Narva sarı.

vay be nerde taktırdın abi 5 ytl ye

Geri