Vectra B kasa Motor keçelerinden ve şanzuman keçelerinden yağ kaçağı

muhtar62224

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar. Benim arabanın moto kısmında keçelerden az da olsa yağ kaçağı var.Şimdilik değiştirmesem yağına sıklıkla bakarak binmeye devam etsem başka sorunlar oluşur mu.Eksilme ortalama 1000 km de 1.5 litre

sorun olmazda basit bir iş ise değiştir mesela ventil kapağı contası 20-30tl
karterden kaçırmazda yağ basınc sensorundan kaçırır sen kecelerden sanırsın oda 30tl lik bir parça motorun altından ön filitre kısmına bak orda yağ müşürü var eğer yağlı ise bir gün tüm karteri sil biraz sür bak bakalım müşür mü kaçırıyor ha o zaman onu değişirsin ama motor contası ve karter için dediğin gibi kontrol edip bütcen müsait olduğu zaman değişeceğim diyorsan bekle yağı sık sık kontrol et kolay gelsin

bir sakıncası olacağını sanmam ama sonuçta yağ kaçıran keçeler var değişse iyi olur bendede aynı sıkıntı vardı şanzuman keçesinden ve karter contasından kaçırıyordu öyleki motorun tabanı devamlı yağlı olurdu.yaklaşık 1000km yol yaptım değişimden sonra şuan için gayet iyi.değiştirmeniz menfaatinize olur.

Selamlar. Benim arabanın moto kısmında keçelerden az da olsa yağ kaçağı var.Şimdilik değiştirmesem yağına sıklıkla bakarak binmeye devam etsem başka sorunlar oluşur mu.Eksilme ortalama 1000 km de 1.5 litre

1000 km de 1.5 litre az değil... 10 000 km de 15 litre eder oda en az 150 TL ..... bence en kısa zamanda yaptırmayı dene....Bu arada 10 000 de bir bakım yaptırıyormusun :)

Keçeler vectralarda standart kaçırır.Benim motorun altıda komple yağ kaçakları var yaptırdım gene kaçırdı bu sefer krank keçesindende gelmeye başladı işçiliği pahallı olduğundan baskı balata değiştireceğim zaman motoru komple yerinden çıkarttırıp güzelce conta keçe ne varsa dışarda değiştirtmeyi düşünüyorum en sağlıklısı bu olur vectra için bence...

Geri