vectra b kasa için ön cam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ramitep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben araştırdım piyasada tam 14 çeşit opel vectra yan sanayii camı var.Tamam ben biliyorum kötü bi cam fakat olay farklı araç çalınmıştı benim ön cam kırıkdı ve özel servise götürdüm adam camdan kar etmek amacıyla 150 küsürlük cam takmışdı ondan orjinal olarak değiştirdik.

anladım... bu iş artık ticaretten çıkmış adam dolandırmaya dönmüş kardeşim... kime nasıl güveneceksin ki.

Aynen valla ondan diyorum direk orj.:good:

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.ellerinize sağlık..

o zaman önce kasko yaptır kasko zaten bakmıyor arabaya sonra kırarsın camı :) zaten kasko parası kadar vardır bence cam.
+:good: Kasko bedavaya gelmiş olur.
Kasko yaptırmanızı öneriyorum.
Arkadaşım 'vectra b' ile kaza yaptı,ön kapısı değişti.Orjinal kapısı(çıplak ve boyasız) 960 ytl civarı.Hurdacılardan 450 ytl ye çıkma kapı aldı ve boyattı.

paylaşım için teşekkürler...

Peki arkadaşlar ön cam değişiminde Fabrika çıkışı gibi kaliteli bir montaj yapılabiliyormu?Montajdan sonra camdan sesler gelirmi veya hava kaçağı veya fitil montajları orjinal gibi yapılabiliyormu Opel servislerinde?

Montaj orjinal oluyor mu

Peki arkadaşlar ön cam değişiminde Fabrika çıkışı gibi kaliteli bir montaj yapılabiliyormu?Opel servislerinde Montajdan sonra camdan sesler gelirmi veya hava kaçağı veya fitil montajları orjinal gibi yapılabiliyormu ?

4 ay önce değiştirdim yerli cam taktırdım. şu an problem yok. inşallah olmaz..

valla yan ön cam için orjinaline 180 ytl demişlerdi ama ön cam nedir bilmiyorum çok pahalı bu opel yahuu

Geri