vectra b kasa 2.0 dti hararet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meric979
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meric979

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
vectra b kasa dizelim var motorun cok ısınmasından şikayetcıyım ozellıkle sıkışık trafiklerde 120 dereceye kadar cıkabılıyor 1 hafta once radyatorumu degıstırdım ama bi işe yaramadı yaptıgm masrafla kaldım napıcagımı solersenız sevıvırım

valla aynı sorun bende de var deneme yanılma yapıyoz termostat, radyatör herşey daha bulamadık....son bi müşürü deneyecem herhalde...

bende muşurdan şüpeleniyorum

benim hararet şıkışık trafikte 100 e bile gelmiyor mesela ankaralı arkadaşlar bilirler dikmene giden yol rampa olmasına ve trafiğin yoğun olmasına rağman hararet 100 e bile gelmiyor okadar dur kalk yaptığım halde ama kaputu açtığım zaman resmen motor kaynıyor çok sıcak oluyor.

benim hararet şıkışık trafikte 100 e bile gelmiyor mesela ankaralı arkadaşlar bilirler dikmene giden yol rampa olmasına ve trafiğin yoğun olmasına rağman hararet 100 e bile gelmiyor okadar dur kalk yaptığım halde ama kaputu açtığım zaman resmen motor kaynıyor çok sıcak oluyor.
senin araban 2.0 dti mi ?

2.0 gls

söylenenlere göre opellerde 110 a kadar çıkıyormuş hararet ama benim hararet hiç 100 ü geçmedi:) benim tedirgin olduğum konu motorun çok ısınması kaputu açtığım zaman alev gibi olması.

senin araban 2.0 dti mi ?
Aynı sorun bendede var arkadaşlar 2.0 dti.. özellikle yazın çok aşırı ve çabuk ısınıyor.. :S

Geri