vectra b hoparlör çalışmıyor !!!

vectra_cd

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar.Benim araçta sol ön kapı ve arka kapı hoparlörlerden ses gelmiyor.Bugun sabah sorun yoktu akşam arabayı babama verdim oda kaset çaları karıştırmış galiba sol ön ve arka kapıdan ses gelmiyor sizce nedendir ??

ses açma düğmesini kendine doğru çek ve sağa tık edene kadar çevir.bu sayede hoparlörlerin çalışır :D

hoparlörlerin sesini sağa yada sola vermek istediğin zaman ses açma tuşunu çekip sağa sola çevirirsin olur biter ;)

Balance ayarından kaynaklanabilir kerem bey açıklamış bi kontrol ediniz...

ses açma düğmesini kendine doğru çek ve sağa tık edene kadar çevir.bu sayede hoparlörlerin çalışır :D

hoparlörlerin sesini sağa yada sola vermek istediğin zaman ses açma tuşunu çekip sağa sola çevirirsin olur biter ;)

oldu teşekkür ederim :)

bu forumu seviyorum

lise zamanında yazın çalıştığım bir işteki olayı hatırladım konuyu okuyunca.
adapazarında bir beyaz eşya servisinde çalışıyorum yaz döneminde. bir gün sapanca dan (adapazarına 20-25 km) bir bayan aradı.taşınan komşumdan 2. el makina aldığını ve çalışmadığını söyledi. tamam dedik adresi aldık ve gittik. usta makinanın düğmesine bastı ve çalışitırtı. teyze birşey yok bunda dedi.
teyze şaşırdı tabi. nasıl çalıştırdın diye sorudu hemen. ustada düğmesini göstererek buna bastım dedi. kadın: aaaaaaaaaaaaa bu düğmeli mi. önceki yıkama programı kolunu çevirince çalışıyordu dedi :)
kadın bin pişmanlıkla o git gel 50 km nin yakıtparasını vermek zorunda kaldı.

lise zamanında yazın çalıştığım bir işteki olayı hatırladım konuyu okuyunca.
adapazarında bir beyaz eşya servisinde çalışıyorum yaz döneminde. bir gün sapanca dan (adapazarına 20-25 km) bir bayan aradı.taşınan komşumdan 2. el makina aldığını ve çalışmadığını söyledi. tamam dedik adresi aldık ve gittik. usta makinanın düğmesine bastı ve çalışitırtı. teyze birşey yok bunda dedi.
teyze şaşırdı tabi. nasıl çalıştırdın diye sorudu hemen. ustada düğmesini göstererek buna bastım dedi. kadın: aaaaaaaaaaaaa bu düğmeli mi. önceki yıkama programı kolunu çevirince çalışıyordu dedi :)
kadın bin pişmanlıkla o git gel 50 km nin yakıtparasını vermek zorunda kaldı.

:):):)

Geri