vectra b hız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vectra_cd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar arabayı yeni aldığım için bir hız denemesi yaptım.lpg de 2.viteste 90 ı görüyor sizce nasıl ? (araç 97 model vectra b cd 2.0 16 v).

Öncelikle hayırlı olsun, debriyaj balatasından başlayarak para harcamaya başlayabilirsin:))

Baki ekonomik yazınca neye/nasıl cevap vereceğimiz zorlaşıyor :). En basitinden bir aracın baskı balatası eskimişse yani kaçırmaya başlamışsa aracın hızı düşer, aynı şekilde filitreler zamanında değiştirilmemişse aşırı kirlendiği için araç yeteri kadar hava alamayacağında performans kayıpları yaşanır. Aynı şekilde LPG ile benzinli araçlar arasında performans farklılıklarından bahsediliyor (ben LPG kullanmadığım için bu konuda fikrim yok). Görüldüğü üzere performansı etkileyen unsurlar çeşitlilik gösteriyor. Veriler tam olarak verilirse sonuca daha kolay ve net gideriz ;).

Tamam savaş abi bundan sonra yazılarımı uzun ve net yazacağım :)

Öncelikle hayırlı olsun, debriyaj balatasından başlayarak para harcamaya başlayabilirsin:))

Ya benim sorduğumla aracın debriyaj balatasının ne alakası var :) Hem değiştireli 1 ay olmadı ;)

Ucuz yerlerden alınan LPG ile kaliteli LPG arasında da bariz farklar olabiliyor hız konusunda. Ben de 110 görüyorum 2.viteste(vectra 2.0 16V)

Baki ekonomik yazınca neye/nasıl cevap vereceğimiz zorlaşıyor :). En basitinden bir aracın baskı balatası eskimişse yani kaçırmaya başlamışsa aracın hızı düşer, aynı şekilde filitreler zamanında değiştirilmemişse aşırı kirlendiği için araç yeteri kadar hava alamayacağında performans kayıpları yaşanır. Aynı şekilde LPG ile benzinli araçlar arasında performans farklılıklarından bahsediliyor (ben LPG kullanmadığım için bu konuda fikrim yok). Görüldüğü üzere performansı etkileyen unsurlar çeşitlilik gösteriyor. Veriler tam olarak verilirse sonuca daha kolay ve net gideriz ;).

Baskı balata konusunda haklısın Savaş abi. Dün değiştirdim ve gerçekten arabamı sürerken başka bir araba kullanıyormuşum gibi geliyor :) Alışmak biraz zaman alacak galiba :p

Geri