Vectra b hız göstergesi problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ouzhanqvn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ouzhanqvn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar arac vectra b hiz göstergesi yavasken çalismiyor 30 km hiza gelince calisiyor direk 30 a geliyor ibre.
Yavaslayinca ise 30 dan sonra direk sifira iniyor bu yüzden km sayacida dogru göstermiyor göstergedendir diye komle yenisini aldim taktim fakat tuaf ama ondada ayni sey oldu yardimlarinizi bekliyorum neden yapabilir bu sorun

aracın hızı şanzuman üzerinden ölçülüyor genelde. şanzumanı bi kontrol edin sensör vardır mutlaka soketini filan bi kontrol edin hız ölçüm sensörü aldığı bilgiyi beyine gönderiyor beyinde de bir sorun olabilir.

Şanzuman mı?

Ön tekerde sensör var, kontrol ettirin.

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sensörleri biraz arastirdim sagda ve solda kendim sökeblirim yerleri basit ama çalisip calismadiklarini nasil test edebilirim örnegin sagdakindemi yoksa soldakindemi problem.
En azindan onu anlayabilirsem daha kolay olur bu konuda bi bilginiz varmi acaba

Sensörleri biraz arastirdim sagda ve solda kendim sökeblirim yerleri basit ama çalisip calismadiklarini nasil test edebilirim örnegin sagdakindemi yoksa soldakindemi problem.
En azindan onu anlayabilirsem daha kolay olur bu konuda bi bilginiz varmi acaba

opcom dan anlık görürsün her tekerdekini. Çalışmasa Tc, Abs ışığı yanması gerekirdi.

Tc işiği yaniyor sürekli ama o antipatinaj değilmi
Bide opcom nedir tam anliyamadım

Opcom cihazin adiymis tmm:)ama bnde yok malesef en iyisi sokeleri söküp tek tek denemek heralde

Geri