vectra b hava yastığı lambası

serdal1977

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm lar benim arc
acım vectra b 2.0 cd 1999 model arabayı aldığımda herşey normaldi.sonra bigün çalıştırırken hava yastığı lambası yandı.koltukların altındaki kablolar kopuk ve de direnç takmışlar.tech 2 yle söndürttüm sonra ayda bir iki defa yanmaya başladı.ben de sürekli tech 2 yle söndürtüyordum.en son bir yandı bidaha sönmedi artık tech 2 de söndürmüyor.ne yapabilirim.sonuçta 12 yaşında araba koltuklardaki hava yastıkları çalışmasada olur.oraya başka dirençmi takmalıyım.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

tech 2 de söndürmek mesele değil ordaki arızayı nerden veriyor ona bakmak gerek ona göre hata veren yere direnç konulabilir

her iki koltuğun altındaki kablolar kopuk ikişer sarı kablo var.sarı koblonun birinin içindede iki adet ince kablo var bunların arasına direnç atılmış yani toplamda 2 sağ 2 sol 4 tane direnç var.birde sürücü koltuğunun altında bir kırmızı bir siyah kablo var kırmızıda 12v yazıyor bunlarda kopuk ama direnç falan yok boşta duruyor.en son zannedersem tech2 yolcu tarafı arızası veriyordu.gerçi şöyle birdurum var.ben sürücü tarafı kablolarını kontrol ettim.yolcu tarafındada nasıl olsa direnç vardır deyip bakmadım.acaba direncin biri yerinden çıkmış olabilirmi.

her iki koltuğun altındaki kablolar kopuk ikişer sarı kablo var.sarı koblonun birinin içindede iki adet ince kablo var bunların arasına direnç atılmış yani toplamda 2 sağ 2 sol 4 tane direnç var.birde sürücü koltuğunun altında bir kırmızı bir siyah kablo var kırmızıda 12v yazıyor bunlarda kopuk ama direnç falan yok boşta duruyor.en son zannedersem tech2 yolcu tarafı arızası veriyordu.gerçi şöyle birdurum var.ben sürücü tarafı kablolarını kontrol ettim.yolcu tarafındada nasıl olsa direnç vardır deyip bakmadım.acaba direncin biri yerinden çıkmış olabilirmi.

Bunu bakmadan birinin bilmesi için müneccim olması gerekiyor.

Başından geçen varsa bilir ancak yoksa arkadaşın dediği gibi müneccim olmanız gerek.

ben yarın kontrol edeceğim ama muhtemelen ordada dirençler var.en azından oraya kaç ohm direnç takılıyo ve 12v yazan kabloyu ne yapıyoruz.bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim.

Geri