vectra b hava filtresi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan speedway
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

speedway

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Nis 2008
Mesajlar
12
Tepkime puanı
0
Puanları
0
arkadaşlar bir konuda yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım olacak. Daha önce pipercross un bir tane filtresini taktım ama hata ederek 2. el aldım çünkü mali olarak sıkışıktım ve 0 ı 180 euro olan bir modeldi. Taktırdıktan sonra filtrenin takılı olduğu borudan atmaması için uraştık vs. bir sürü şeyle uraştım, debimetre bozuldu, hararet arttı, performans düştü ama inat ettim ben. Geçenlerde artık yeter diyerek standart filtreyi taktım ve motor adeta oh be dedi canavar gibi oldu, tövbeliyim açık filtre taktırmıcam. Şu an aklımda simotanın kutu içi filtresi var. Deneyen taktıran varmı acaba yararını gören yada benim vectra b 2.0 için filtre önercek olan varmı? Teşekkürler şimdiden.
 
bence kn nin kutu içi var onu al bence
 
kutuiçi filtreden çok yarar bekleme, ayrca kutuiçilerin nerdese hepsi aynıdır marka çok farketmez. filtreden yarar bekliyorsan ön tampona kadar uzanan bi kit yapman lazım.
 
kutu içi Green...
 
evet bendee kutu içlerinin fazla bişey farketmediğini okumuştum iştee bi kere açık filtre taktım şu nada kapalı kutunun hava çektiği yerden o da hava çekiyodu ama bi türlüü benim motorun hava ihtiyacını karşılayamadı. Bakalım heralde artık paracıklarımı 1 sene sonra kısmetse alıncak arabama saklıyım, teşekkürler herkeze tavsiyeler için.
 
kn kesinlikle
 
slm arkadaşlar bende yardım istiyorum :) benim araç 2.5 bana önereceğiniz bir marka varmı (hava filtresi için ) birde bunun araca her hangi bir zararı olurmu tşkler:)
 
kutu içi green diyorum bende
 
Geri
Üst