Vectra b hararet ibresi çalışmıyor müşür sağlam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serefzor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serefzor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar vectra b 97 2,0 aracımın hararet ibresi çalışmıyor bu sorunu nasıl hallederim tecrübesi olan ve bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım.

Takometreniz bu yakınlarda söküldü mü? Sökülmüş ise ya fişi tam olarak takılmamıştır, yada jackda oksitlenme oluşmuştur. Eğer eliniz yatkınsa takometrenin jackını söküp temizleyici sprey ile bir temizlemeyi deneyin. Büyük ihtimalle çalışacaktır.

Tachometre de jack falan yok, soket gibi bir şeye oturuyor. Yarım oturma lüksü yok, konumu nedeniyle oksitleneceğine de ihtimal vermiyorum. Müşürün sağlam olduğu kanısına nasıl vardınız?

Jack soket demek zaten. İhtimal vermiyorsunuz ama o kadar saçma yerlerde oksitlenmeler oluyor ki. Benimki sadece tahmin.

Jack soket demek zaten. İhtimal vermiyorsunuz ama o kadar saçma yerlerde oksitlenmeler oluyor ki. Benimki sadece tahmin.

Söktünüz mü bilmiyorum, ama o bağlantı yerine fiş,jack,soket demeye dilim varmıyor.
4819151009_b66bcf917e.jpg

Üstteki bölüm

ben tech 2 cihazına bağlattım hararet ibresini bu cihazdan test ettiler çalışıyor bana dedikleri beyne gelen kabloda kopukluk var.Bunu tespiti nasıl yapılır birde zaman aldığı için motor tesisat kablosuna bakılması gerekiyormuş daha piratik çözüm olabilir mi

ben tech 2 cihazına bağlattım hararet ibresini bu cihazdan test ettiler çalışıyor bana dedikleri beyne gelen kabloda kopukluk var.Bunu tespiti nasıl yapılır birde zaman aldığı için motor tesisat kablosuna bakılması gerekiyormuş daha piratik çözüm olabilir mi

Tech2 ile sıcaklık görünüyorsa beyne gelen kablo sağlam. Kadrana gelen kopuk.
Tech2 de okumuyorsa, beyne gelen kablo kopuk.

Sensorun iyi olduğuna eminmisin? termostat üzerindeki soketi çıkar şaseye tut bakalım kırmızıya kadar gidiyormu

şase yaıldı kıpırdama yok tech2 cihazıyla test edildi sağlam yani kadranın sağlamlığı test edildi müşürden beyne giden kabloda sorun mevcut

gösterge düzeldi sorun müşürdenmiş vede motor gövdesine şase yaptırarakta anlaşılmazmış servis bana öyle dedi onu diyenler eski model araçlarla karıştırıyor dedi

Geri