///Vectra B Göstergeler ve Panel Beyaz Aydınlatma///

sabitedogan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,
99 vectra b arbamın takometre aydınlatması,kokpit düğme aydınlatmalarını ve dijital klima aydınlatmalarını sarıdan beyaza çevirmek istiyorum bunun için ampullerin numaraları nelerdir uygun fiyata nerden teğmin edebilirim.İnternetten mümkün müdür.Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Sadece ampul ile yapmanız mümkün değil. Ben de yarın bununla uğraşacam, 1 metre beyaz şerit led, havya, kablo, sıcak yapıştırıcı ve el becerisi gerekiyor :)

Evet bende dediğinizi duymuştum fakat birkaç online satış sitelerini incelediğimde de gördüm beyaz ışık veren ampuller varmış ama vectra ya uyumlu onu kestiremedim.led işlemi şık ve güzel fakat bayaa zahmetli.

orjinal yerlerine takılabilen ledler var. forumda biri satıyodu ama ciddi bi paraydı:(. led ampül direnç havya lehim olayı daha makul el beceriniz varsa 20 lirayı gecmez yada yukarıdaki arkadasın dediği gibi şerit led de olabilir...kolay gelsin.

Ben o ampuller ile denedim, beyaz ledli ampuller yani, göstergenin üst kısmı sönük kalıyor. Beyaz park ampulleri denenebilir ama, göstergelerde de aynı tip ampuller kullanılıyor çünkü.

bende honda cıvık yada vw bora gibi mavi olsun istiyom ama bu led işi beni kasıyo hadı hepsi ok olsa bile kaldı ki teyp sarı sırıtacak yine :(

hepsinin çözümü var benim vectra b çalınmıştı ve hastası olduğum dan dolayı aracımı 0 dan toplatıyorum ve göstergeler dahil panel ışıklarının orjinal ışıkları değiştiriliyor bence biraz paraya kıyılıp işçiliğin temiz olması gerekir sonuçta onları opele emeğini vermiş insanlar

Geri