vectra B gösterge paneli

vectracı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim araba 96 model vectra B cd Sis lambalarını yaktıgım zaman gösterge panelinde sis labasının yandıgına dair gösterge ışıgı varmı bilen

benimki 97 cd, ön ve arka sis yanınca dediğiniz işaret çıkıyor.

arka sis bendede cıkıyo ama ön yok

benimkide aynı önler yanmıyor ama arka turuncu bir seklide gösteriyor

olması lazım die düşünüyorum ön yeşil,arka turuncu renk,birisi en sağ,birisi en sol köşede olmalı.lambaları falan patlamış olabilir mi_?

olması lazım die düşünüyorum ön yeşil,arka turuncu renk,birisi en sağ,birisi en sol köşede olmalı.lambaları falan patlamış olabilir mi_?
:good::good::good::good::good: 5 yildiz

arkadaşlar benim araba 96 model vectra B cd Sis lambalarını yaktıgım zaman gösterge panelinde sis labasının yandıgına dair gösterge ışıgı varmı bilen

benimkide aynı önler yanmıyor ama arka turuncu bir seklide gösteriyor

ikinizinkide 96 demekkı 96 larda yok

abi nasıl olmaz ya benim 96 şahinde bile wardı :) şahin s tempra motorluydu :) eyyyt be gözümün önüne geldi birden :) az mı yanlamadım :) lise deyken okula arabayla gidebilenlerdendim :) benzinin 1 tl olmadığı dönemleri hatırladım birden :( konu dağılmasın gece gece uzun lafın kısası wardır zannımca yanılıyorda olabilirim

arkadaşlar bendede 96 cd var ve ben işi sağlama alıp ön paneli söktürdüm ve ne kablo tesisatı ne de lamba yoktu. yani 96 modellerde sadece arka sis ışığı var.

yok olurmu arkadsımın da 96 cdsi var onda yanıyor

Geri