Vectra b Geç Çalışma Sebepleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkay1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aküdür aküü........Amperini yükselt Köpek gibi bassın bak nasıl çalışır.....

İlk okudugumda aklıma direkt olarak enjektorler geldi.enjektorlerin tıkanması bu gibi sebepleri ortaya çıkarabilir.
Aracım duz sistem lpgli.ilk çalıstırmada beniznle alıyor daha sonra lpgye 2000 deviri gectikten sonra geciyordu.Bi ara araba çalısmamaya basladı daha sonra lpgde çalıstırmıya denedim ve çalıstı .bu da enjektorlerin tıkalı oldugunu gosteriyor.
lpgde kullana kullana benzin enjektorleri artık gorevini tam anlamıyla yapamıyor.enjektorlerini temizletmeni oneririm.

sebepleri :
mars motoru olabilr , buji olabilr , benzin filtresi belkii

benimkide yaklaşık 1 aydır ilk marş anında 5-7 sn arasında çalışırdıç ama geçen gün EGR valfinin altına kapalı şim koydum ve artık araç 1 ay önceki gibi tek marş tabir edilen 1-2 sn de çalışır oldu.

sebepleri :
mars motoru olabilr , buji olabilr , benzin filtresi belkii
çözümünü yazmış... başlığı tam okumadan cevap atmayın lütfen...

Ben uyarmak istemedim can.:D
ben dayanamadım:D:D bu arada carbon clean sizin çok işinize yarayabilir... enjektördeki tıkanıklığı tamamen düzeltir... fiyatı da 50-60 lira arasındadır...

ben dayanamadım:D:D bu arada carbon clean sizin çok işinize yarayabilir... enjektördeki tıkanıklığı tamamen düzeltir... fiyatı da 50-60 lira arasındadır...

Çok doğru bir fikir. Çünki 2 gün benzinle bindim hiç problem kalmadı, fakat bir gün lpg ile binince geç çalışma başladı, akabinde yine benzinle binmeye başladım düzeldi. Buda gösteriyorki carbon clean şart...

Çok doğru bir fikir. Çünki 2 gün benzinle bindim hiç problem kalmadı, fakat bir gün lpg ile binince geç çalışma başladı, akabinde yine benzinle binmeye başladım düzeldi. Buda gösteriyorki carbon clean şart...
2 günden sonra ertesi gün gene başladıysa lpg kalibrasyonunda da bir hata olabilir... bence bir carbon clean yaptır... baktın düzelmedi kalibrasyonda hata vardır... çünkü lpgde karışımda hata olduğunda araba onu düzeltmeye çalışır ama bu sefer benzinde arabayı kullanmayı denediğinizde arabanın düzeni bozulmuş olur... benzinle biraz yol yaptığınızda düzelir bu... ama lpg ile binmeye başladığınızda gene bozulur...

arkadaşlar bende yeni aldım cdx bende geç çalışma sorunu yaşıyorum sabahın ayazında tek basmada alıyor tüpe geçiyor ama motor ısındıktan sonra çalışma gecikiyor .fikirlerinizi alabilirmiyim neden olabilir

Geri