Vectra B Gaz yememe problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnzkrc26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dnzkrc26

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
97 Model opel vectra cd 2.0 Sahibiyim..

Aracı alalı 10 gün oldu..

Gecenlerde köye gidip gelirken 4. viteste birden gaz yememeye başladı ( Gaz bitiyormuş gibi ) fakat gazı yeni fullemiştim ...

ve araca henüz hiç benzin almamıştım ( benzin ışığı yanıyordu )

vites küçülttüm gene aynı sorun sonra 2. viteste gaz yedi ve hiç bişey olmamış gibi yola devam ettim vites artırarak.normal bi şekilde eve geldim arkadası arayıp böyle bi sorunla karşılaştığımı söyledim .. benzin var mı diye sordu yok galiba dedim..Gittim 50 liralık bi benzin aldım ( Benzin uyarı ışığı sönü ) çevre yoluna çıkıp araca yüklendim bi daha hiç gaz yememe gibi bi durum olmadı.. Servise gidip sormadım..Gitmemde yarar var mı ? aracı 10 gün once alırken servise detaylı baktırdım zaten bi problem yok demişlerdi..

Saygılarımla...

97 Model opel vectra cd 2.0 Sahibiyim..

Aracı alalı 10 gün oldu..

Gecenlerde köye gidip gelirken 4. viteste birden gaz yememeye başladı ( Gaz bitiyormuş gibi ) fakat gazı yeni fullemiştim ...

ve araca henüz hiç benzin almamıştım ( benzin ışığı yanıyordu )

vites küçülttüm gene aynı sorun sonra 2. viteste gaz yedi ve hiç bişey olmamış gibi yola devam ettim vites artırarak.normal bi şekilde eve geldim arkadası arayıp böyle bi sorunla karşılaştığımı söyledim .. benzin var mı diye sordu yok galiba dedim..Gittim 50 liralık bi benzin aldım ( Benzin uyarı ışığı sönü ) çevre yoluna çıkıp araca yüklendim bi daha hiç gaz yememe gibi bi durum olmadı.. Servise gidip sormadım..Gitmemde yarar var mı ? aracı 10 gün once alırken servise detaylı baktırdım zaten bi problem yok demişlerdi..

Saygılarımla...

Arkadaslar tekrar mrb.. Dün de aynı problemi şehir içinde yaptı gaz yemedi süreki pır pırladı egsoz.. ve motor arıza lambası yandı..daha sonra tekar söndü ve normal bi şekilde kullandım bi sıkıntı cıkmadan.. Prblem nedir sizce ? yok mu yardımcı olabilecek kimse.? bu araç neden arada bi de olsa gaz yemiyor ?

yakıt pompası agrıza vermıs olabılır aynı sorun bızım vectradada oldu gazlı oldugu halde yakıtpompası agrıza verdı arac stop ettı

yakıt pompası agrıza vermıs olabılır aynı sorun bızım vectradada oldu gazlı oldugu halde yakıtpompası agrıza verdı arac stop ettı

benim birden bire oldu hocam zaten birden gaz yemedi egzos pır pır yaptı..ama 15-20 dk sonra kendiliğinden düzeldi hiç bişey olmamış gibi arıza lambası da söndü bu 1 haftada 2. kez boyle yaptı..aracı yeni aldım ve gerçekten tiksinmek üzereyim.:(

benim birden bire oldu hocam zaten birden gaz yemedi egzos pır pır yaptı..ama 15-20 dk sonra kendiliğinden düzeldi hiç bişey olmamış gibi arıza lambası da söndü bu 1 haftada 2. kez boyle yaptı..aracı yeni aldım ve gerçekten tiksinmek üzereyim.:(
gaz beynıde yapmıs olabılır gazcıd bılgısayara baglat bıde oyle bak yada servıste teche baglat bryınde agrıza kaydı cıkması lazım

Edit :

Servis değil de , güvendiğim bi oto tamircisinde Bilgisayara bağlattım ;
-Krank sensörü
-Debimetre
-Eksantrik sensörü

arıza olan parçalar bunlar çıktı..

Bunları değiştireceğim bakalım düzelecek mi sorun ..

Geri