vectra B- focus

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İ_U
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
focusun km orjinal mi??? o da var

bence senin arabada ABS varda o arabada yoksa hiç değişme ama ikisinde de yoksa değiş bence Focus un km gerçekten iyi aldıktan sonrada Focus u başka araçla takas edersin dediğin gibi 16.500 ediyorsa

bence senin arabada ABS varda o arabada yoksa hiç değişme ama ikisinde de yoksa değiş bence Focus un km gerçekten iyi aldıktan sonrada Focus u başka araçla takas edersin dediğin gibi 16.500 ediyorsa
benim arabada abs var tc var focusda yok -km ye baktırabilirsin orjinal dedi adam bilmiyorum benim arabada 11 yasına geldi masraf ettikce ediyo insan bi artısı yok daha yeni radyatör egsoz kazanı yeni değişti 330 ytl ,gittikce gidiyor

Son düzenleme:
ilker walla benim muhtelif yıllara ait 2000 - 2007 arası arkadaşlarımda bulunan 4 farklı focus kullandım, uzun yolda yaptım. ancak kendi şahsi görüşüm olarak focus'u pek beğenmiyorum ( sağlamlık, kalite konularına yorum yapamam ama sürüş zevki olarak pek tatmin etmedi beni hiç biri )

öyle 6000 YTL verip focusla takas edene kadar gene bi OPEL olayına girsen... neler alırsın walla 6000 fark verdikten sonra :)

bence focus okadar etmez bile

ilker walla benim muhtelif yıllara ait 2000 - 2007 arası arkadaşlarımda bulunan 4 farklı focus kullandım, uzun yolda yaptım. ancak kendi şahsi görüşüm olarak focus'u pek beğenmiyorum ( sağlamlık, kalite konularına yorum yapamam ama sürüş zevki olarak pek tatmin etmedi beni hiç biri )

öyle 6000 YTL verip focusla takas edene kadar gene bi OPEL olayına girsen... neler alırsın walla 6000 fark verdikten sonra :)

astralar cok güzel fakat 2001 2002 modellere 19-22 diiyolar cok geliyo

bizim arabayıda olduren oldurene 2.0 mator falan diye 10-11 bin ytl sahin doğan değerinde gidiyo yazık verdiğimiz paraya

Aracımı değiştirirken bende focusla opel arasında kararsız kalmıştım sonunda verdiğim paraya 2001 focus alabilecekken ben 98 vectra b cd aldım şimdi burda uzun olur ama focus hakkında duyduklarım hoşuma gitmedi ankarada her galerinin önünde 1-2 focus muhakkak bulursun buda bende güven konusundada sıkıntı yaratmıştı. OPEL in modelini yükselt.:) :) :)

ben olsam vectra yı verip focus almam.vectra nın modelini yükseltirim.

ben olsam vectra yı verip focus almam.vectra nın modelini yükseltirim.

:good:
ayrıca araban sıralı lpg li en az 12 - 13 etmesi lazım. fofocus un sürüş zevki ve konforu zayıf. vectrayı aratır.

sağolun focusun kmsi cok iyiydi o hosuma gitti ama vaz gectim benm 96 vectra 2001 focustan daha özellikli en iyisi 1.6 200-2001 model vectra b bulursam değiştireyim

Geri